Deci in primul rand ma doare undeva daca astia de la TPU imi sterg contul dar trebuie sa o supn. Si eu astept sa fac asta doar ca trebuie sa ai vointa si eu nu prea am dar m-am informat pe site-uri. Poti incepe mancand 1/2 mere pe zi daca reusesti si apoi tot reduci pana nu mai mananci nimic. Trebuie sa vei foarte multa apa ca sa nu ai senzatia ca mori de foame si sa iti fie rau iar apoi iti cumperi un pachet de gume fara zahar si tot mesteci cate una cand chiar ti-e foame, asa corpul tau va crede ca mananci. Te cred cand zici ca sti unde sa te opresti, toata lumea stie atata ca vrea sa fie si mai slaba dar se poate ingrasea cand vrea, ok in afara de asta. Iti urez success, eu sunt obsedata de fetele anorexice adica nu de fete dar de picioarele lor, pentru ca ai spatiu din ala
Nu te infometa! Eu am patit un necaz foarte mare! Nu am mai iesit afara normal vreo 3 luni![adica fecalele nu mai erau fecale, ci mancarea nemistuita]
Nu incerca sa devi anorexica fiindca o sa-ti cada parul, o sa obosesti repede, nu te mai poti concentra la lucruri importante.
Cel mai bine:
-Mananca putin si des
-Renunta la paine, dulciuri, sucuri acidulate[Bine nu neaparat sa renunti definitiv, tot asa putin.Adica de pofta un pahar cu suc, o prajitura, o bucatica mica de ciocolata dar mai rar.]
-Fa niţel sport. Ocupă-ţi 10-15 minute din timpul liber şi fă nişte genoflexiuni,abdomene,aleargă puţin, lucruri pe care le poţi fac şi ţi se par uşoare.
-Mănîncă fructe şi legume. Mănîncă ce legume şi fructe îţi plac[De ex. mie nu-mi plac roşiile şi păstîrnacul, dar mănînc morcov, castravete, cartof, ridiche... Dacă vrei le poţi combina cu mîncare, salate...De ex. eu mănînc cartofi fierţi.Iar fructele la fel poţi să le combini big grin De ex. mama cînd face tort pune şi felii de portocale, banane şi mere.Eu de obicei mănînc fructele simple.]
-Şi încă un secret pe care-l fac şi eu: Înainte să mănînc beau o cana/pahar cu apă.
Dacă doreşti sfaturi, putem vorbi pe mess.ID meu e: roxanroxana84
Sau dacă vrei vorbim aici pe privat.
Nu manca, bea multa apa sa iti tina stomacul plin si fa 3 4 ore exercitii, daca o tii asa timp de maxim o luna... :* :* :3 ai sa devi anorexica fara sa stai pe ganduri
Esti cam cretina =]]] tu oarecum ii ingreunezi situatia, decat sa dai comentarii de piti mai bine nu comenta. Cate exemplare ca tine am intalnit pe planeta =]]]
Asculti Kazi Ploae dar esti asa de snob/a incat nu iti dai seama ca nu e vorba de atentia?
Asta nu are legatura cu nevoia de atentie, are legatura cu faptul ca ea se simte grasa si are nevoie pentru ea sa arate bine
Scuza-ma ca-ti spun, dar esti cam cretina. Una e critica constructiva si alta e sa jignesti persoana respectiva
E cea mai mare prostie sa spui ca anorexia = cu sinucidere, daca esti anorexic nu ai pofta de mancare si iti e sila de ea. Asta nu inseamna ca asa te sinucizi. Noob
Sper sa reusesti, sper ca ai reusit, daca as fi vazut atunci intrebarea ti-as fi urat succes. Si eu vreau sa devin anorexica si intrebarea ta m-a ajutat mult, iti multumesc. Sa ai o viata frumoasa, meriti una!
am murit de ras cand am citit raspunsul, mai ales la punctul 3 din lista aia. Eu cred ca fata are intre 11 si 16 ani si tu scrii sa adauge alcool si tutun xD
Hei
deci nu am nimic cu anorexicele chiar le sustin
adica e viata lor si fac ce vor
bravo fetelor ❤️
bei multa apa si faci mult sport si evident nu mananci
succes
(Prea tarziu) Sincer poti sa slabesti cate un kg in fiecare zi daca mananci multe fructe si ceai verde (3 cani in fiecare zi) si daca iti este pofta de ceva poti sa mananci orice doar o data si putin.
Spui ca știi unde sa te oprești... Ceea ce înseamnă că ai încredere în rațiunea ta și în puterea de a spune NU. Atunci de ce nu te folosești de rațiune pentru a slabi (oricât crezi tu de cuviință), dar a rămâne totuși sănătoasă? Exista persoane foarte slabe dar sănătoase, și persoane cu greutate normala, bolnave. Be smart, girl! Mănâncă puțin, dar nu deloc. Mănâncă sănătos! (Poți manca un kil de castraveți fără sa te îngrași) Aleargă mult! Razi mult! O sa ajungi și slaba și sănătoasă și fericita!
De ce mi-as comunica problemele...cu niste straini?