Hey! Nu am prea multe ideei dar sa incercam... daca ai carti pe care le-ai citit le poti vinde sau poti face licitatii la lucrurile care ti-au ramas mici sau de care nu mai ai nevoie.Eu cand eram mica vindeam postere reviste sau faceam un fel de biografie a vedetei cu poze si stiri despre ea. Succes!
Am mai multe idei pentru tine.
1.Cumpara diferite culori de fimo si fa inele.bratari.cercei. chestii si fa-ti un hi5 pune poze cu ele acolo. poti face multi bani uite am hi5 unei prietene care face asta http://HandmadeVictory.hi5.com. 2. sa fi reprezentant avon. 3. cauta agenti de modele pe internet 4. vindeti lucrurile ce nu iti plac pe net (fa-ti hi5). si cam att
1.Gaseste ceva ce ai din belsug. De ex. eu am cartonase Pokemon(pot vinde cateva).
2.Cum pot sa le fac publicitate? Printre colegi; online; afisuri prin cartier etc.
3. Livrare, optiuni etc. Poti sa le expediezi in posta, itr-un ambalaj, aparte etc. (Chestiile astea magulesc posibilii cumparatori).
---------------------------------------------------
Poti oferi servicii de asemenea.
Sper ca sunt de ajutor, apropo suntem de o varsta
Pe la mine prin intersectii sunt multi care impart pliante cu diferite chestii care le impart masinilor cand este rosu sau asa pur si simplu pe strada!