| Miky a întrebat:

Cum pot sa fac testele de pe clopotel. ro acelea care au un lacat
funda

7 răspunsuri:
| Florinaaaaaaaa a răspuns:

Pai...mai intai fa-ti un cont! te duci la mall(il gasesti ci siguranta)si cumperi o cheie de aur!:d app. daca in caz ca nu ai cont iti zic eu ca e foarte interesant siteul! iti poti lua un animal,sa citesti bancuri, glume, poezi etc. facute de alti copii referate ptr.scoala primesti nota, ai albumul tau, jurnalul tau etc! si multe alte! pup funda pls

| Xlove64 a răspuns:

Intra pe netu de pe mobil pe teste clopotel.ro si toate testele cu lacat poti sa le faci gratiswinking
Mie imi mere

| BellaMarie a răspuns:

Hey! Pai trebuie sa fii VIP sau...sa ai o cheie numita cheia testelor din cate stiu cheia costa 200 clopotei...Bafta! Fundita?:X

| BiancaGeorgya a răspuns:

Iti trebuie galbeni (puncte), parerea mea.

| ingerasdragalas a răspuns:

Cumparandu-ti de mallul clopotel cheia de teste premium.

| adrianarp a răspuns:

Nu poti sa le faci pentru ca nu estiVIP sau nu ai 500 de clopotei ( sau cat trebuie)... nu ma intreba cum faci clopotei pentru ca habar n-am... ca nu mai intru din 2009

| ascovit a răspuns:

Acumuleaza 600 de clopotei, si dupa du-te la magazinul clopotel, si este acolo o cheie pentru a putea face testele "premium". O cumperi si gata.

Pt. detalii daca nu te-am lamurit, un mic mesaj pe TPUhee hee, si cred ca te pot ajuta cu cea mai mare placere

Întrebări similare