Pe hi5 sau pe facebook pe hi5 mi se pare ca sunt trukuri da nu sunt sigur pe facebook nu se poate.
Atunci vei putea fura doar cand tu nu ai cainele activat! Fundita? Mersi:*
Dai cu o zi inainte, cainele ramane fara mancare si tu poti fura. Poti fura doar de la plantele gata de recoltare inainte de a schimba data.
Da dai cu o zi inainte da iti apare eroare cand dai sa furi Dc imi spuneti va rog
Dai cu o zi inainte da stiu dar cand dai sa furi iti apare o eroare dc? Dau Funda!
Daca jocul este pe hi5 atunci faci asa:
1. te duci la ferma vecinului de la care vrei sa furi
2. apesi TAB (se afla pe tastatura in stanga, primul rand de sus in jos)
3. ti apasat si o sa apara un chenar galben, ti apasat pana ajunge jos unde scrie "friend's farms"
4.cand acel chenar galben ajunge acolo apesi enter
5. o sa iti apara o fereastra unde sunt toate animalele, casele etc ce are el in ferma
6.dezactivezi cainele (dai click pe imaginea lui si o sa apara pe culoarea gri)
7.nu dai nici "x" nici "enter" sau "ok"... o lasi deschisa
8.iei manusa si furi pe langa acea fereastra dai + si se mareste ferma si poti fura de pe toata plantatia
9.acum poti da ok sau x si va aparea o eroare dai si la aia ok si o sa iti apara ce ai furat la storehouse
succes!
merge 100%
nu uita!
merge numai pe hi5 si nu da x sau ok dupa ce dezactivezi cainele!
Daca jocul este pe hi5 atunci faci asa:
1. te duci la ferma vecinului de la care vrei sa furi
2. apesi TAB (se afla pe tastatura in stanga, primul rand de sus in jos)
3. ti apasat si o sa apara un chenar galben, ti apasat pana ajunge jos unde scrie "friend's farms"
4.cand acel chenar galben ajunge acolo apesi enter
5. o sa iti apara o fereastra unde sunt toate animalele, casele etc ce are el in ferma
6.dezactivezi cainele (dai click pe imaginea lui si o sa apara pe culoarea gri)
7.nu dai nici "x" nici "enter" sau "ok"... o lasi deschisa
8.iei manusa si furi pe langa acea fereastra dai + si se mareste ferma si poti fura de pe toata plantatia
9.acum poti da ok sau x si va aparea o eroare dai si la aia ok si o sa iti apara ce ai furat la storehouse
succes!
merge 100%
nu uita!
merge numai pe hi5 si nu da x sau ok dupa ce dezactivezi cainele!
numai functioneaza aceasta metoda...la mine numai trece pe la Friends.stii atla metoda?
Am incercat si eu sa dau ca voi pe TAB dar nu imi merge.
Nu mi se pune fermele prietenilir in chenar galben ce fac?
Iti zic eu un pont...da vad ca deja ai dat fundita asa ca nu tyl may ZYk era mai greut iti lua pootyn din timp dar era misto si mergea, si inca merge,
CosminKidd întreabă:
anonim_4396 întreabă: