Ma, nu recurge la metode stupide de a baga soareci, de a te incuia in camera si chestii de genul. Desi unele solutii sunt puse doar pentru amuzament, nu trebuie decat sa vorbesti cu parintii tai despre asta. Poate ei cred ca nu esti inca destul de matura pentru a avea grija de un animal de casa sau pur si simplu nu vor un animal pentru ca mancarea costa, plus excrementele pe care le face[nu ai mentionat daca stai la bloc sau la casa]. Eu stau la casa si nu ma lasa sa-mi iau acum din cauza ca au pus gazon si flori si cred ca un catel ar incepe sa sape si ar lasa mizerie. Imi vor lua peste un an, cand vor avea spatiu destul.
Vorbeste cu ei si spune-le ca tu chiar ti-ai dori un animal de care sa ai grija si ca acesta te-ar face sa devii mai responsabila, ai avea un program mai bine stabilit. Daca nu poti sa-i convingi, respecta-le decizia, deoarece sunt sigura ca daca vei insista le vei face capul calendar. Parintii tai au sa vorbeasca despre acest subiect impreuna si vor ajunge la o decizie, sper sa fie favorabila tie. Succes.
Crede-ma ca nici ai mei nu sunt de acord si nici nu vor fi niciodata, pana ma mut la casa mea, atunci pot ace ce vreau.
Dar mai intai trebuie sa le promiti din suflet ca vei avea grija de pisica/catel, ca o sa-l scoti tu afara mereu etc.
In al doilea rand daca stai la casa nu va dde ce nu vor sa iti ia, eu stau la bloc de aceea nu imi ia.
Asa, si...sa incerci sa nu ii mai superi.
Succes!
Pai, trebuie sa le dovedesti ca esti responsabila. Animalulutul ala va depinde de tine suta la suta, mancare, apa, sanatate. Tu vei fi si mamica si taticul lui.
Am incercat totul, in afara de soareci, si nu a mers. dar cu soriceii n-am de gand... xD stiu ca nati vb serios
Ii faci sa creada ca esti responsabila si destul de matura la mine a mers incearca si tu poate merge
Daca nu ai frati ii poti spune ca te simti cam singura si ai vrea un catelus sau pisica... ii promiti ca vei avea grija de el,
sau daca nu o convigi asteapta pana la ziua ta si ii spui ca vrei un catel sau pisicuta (sau de craciun ) ca nu vrei alceva decat un animal... rogate mult de ei si de fiecare data cand dai ocazia sa vadeti un catel sau pisica arata-i cat de minunat este sa ai un animal de casa, spune-i toate avantagele pe care le ofera un animal
E o intrebare buna...pai trebuie sa dovedesti ca esti responsabila, sa ceri animalutul pentru. ziua ta, Craciun, Paste sau Ziua ta de nume daca ai.Pana la urma trebuie' sa-ti dea ceva in una din sarbatorile astea.
Le poti spune ca ti plac foarte mult catelusii/pisicile si ca o sa ai tu mai multa grija de el/ea, o sa o/il scoti afara...etc.si zile ca o sa se ataseze si ei de pisicuta/sau de catelus
1.cand vor sa mergi undeva cu ei sa le spui,, merg daca imi ve-ti lua catelus/pisica ''
2. daca te intreaba vreodata dc esti trista le spui ca vrei catelus/ pisica
3. daca o prietena de a ta are catelus sau pisica si vine la tine spune-i sa il aduca si tu sa te joci cu el. asa vor vedea cat de mult iti place
4. daca te intreaba de 1 iunie, Paste, Craciun ce vrei spune ca vrei un catelus/ o pisica.
5. pur si simplu roaga-i.
Eu incerc de 10 ani sa ii conving pe ai mei sa'mi ia un animalut cu care sa ma pot juca.
pana acum nu am avut parte decat de papagal si de un acvariu.
trebuie in primul rand sa te dovedesti responsabila, un animalut este ca un bebelus, trebuie sa ai foarte mare grija de el, ca sa nu mai spun cat costa vaccinurile.
Ii bati la cap mult o saptamana 2 daca nu merge rpefate ca esti furioasa la mine a mers funda?