| βέiiiβiiişoor a întrebat:

Cum pot sa iau pose de pe hi5?batting eyelashes
Urgent
Fuunda!

9 răspunsuri:
| PhotoIsMyLife a răspuns:

Hey! Bună!
Păi apeși pe PrtDvn SysRq după la paint după paste sau ctrl+v și decupezi poza apoi o salvezi.
Succes!

| Daviiiiiid a răspuns:

Pai...alegi poza dai click dreapta dai salvati imaginea ca... apoi alegi unde sa se salveze, se descarca si apoi o ai :*:*

| SalutTpu a răspuns:

Sa zicem ca sunt 3 poze ( a, b, c) daca o vrei pe b, te duci la a, apoi in dreapta pozei (adica pe albul ala) dai click dreapta, apoi dai la view source. Apoi iti va aparea ceva si apoi apesi ctrl si F (dar in acelasi timp). Apoi iti va aparea o chestie cu find si scrii new image, care te duce langa un link. Copiezi lickul apoi cand dai paste stergi vigula aia de sus ('). Si dupa cred ca sti cum s-o iei (click dreapta-- save...).

Sper ca ai inteles si reusit.happy

| ChRoM a răspuns:

Prt scr-> paint -> apesi ctrl+v ->decupezi poza si o salvezi happy

| LarisaAndreea a răspuns:

Nu cred ca poti sa iei. Dar totusi daca vrei neaparat poti face o captura la poza pe care o vrei cu PhotoScapewinking

| Georgel26 a răspuns:

Buna! Pai. cea mai simpla solutie pe care o stiu e sa intri pe pagina respectiva.(daca vrei dai putin zoom). Apoi dai Prt SC(Print Screen), intri in paint, dai Ctrl+V, decupezi imaginea pe care o vrei, si apoi o salvezi.Nu garantez cea mai buna calitae dar macar vei avea poza big grin

| deadea23 a răspuns:

Stii sa faci printscreen?
In dreapta sus cauta butonul pe tastatura, apoi mergi in paint si dai "paste". Altfel nu cred ca se poate, pentru ca este interzis sa se salveze.
Funda?

| justme_3711 a răspuns:

Intri la poza respectiva. dai sub poza editeaza prietenul dupa dai click dreapta pe poza save as si o salvezi :*. nu uita sa dai editeaza prietenul ca altfel nu merge.:*

| SimonikAZ a răspuns:

Nu cred ca poti...big grin