| TheBlackCrystal a întrebat:

Cum pot sa imi controlez emotiile si sa incep sa plang cand vreau eu dar fara sa ma lovesc sau sa ascult ceva trist ci doar asa cand vreau? Am auzit ca actorii pot face asta dar nu inteleg cum si vreau si eu sa pot sa plang asa cand vreau eu. Am incercat sa ma gandesc la ceva trist dar pot decat sa imi umezesc ochii cu lacrimi si eu vrerau sa plang. Daca puteti sa ma ajutati va rog sa ma ajutati si voi da funda si voturi la cei care o vor face.PROMIT!

4 răspunsuri:
| kitishor a răspuns:

Doar unii oameni pot sa se faca sa planga pe sine happy. acei oameni care au mai moale "cronosul" de la ochi.
sau daca nu vrei sa plangi, poti sa strangi din pumni si sa te incordezi laughing eu asa fac big grin

| darkrobi a răspuns:

1 cauta pe net cv trist
2 sa zicem ca ai frete sora sau cv doamne fereste gandeste-te k o murit mie imi merge de fiecare data asta cand vreau sa plng
big grin sper ca am fost de ajutor funda?big grin

| georgealekas a răspuns:

Pai te gandesti la ceva trist timp de 30 de secunde si incerci si tu sa plangi.Asa fac eu mereu si chiar imi merge bine.

| Delia_Ana_1972 a răspuns:

Eu incerc sa plang de multe ori si imi reuseste gandinduma bine la ceva stanjenitor pentru mine ochi mi se umezesc si incet incet plang
insa actori au metoda numita picaturi de ochi