| Fizica a întrebat:

Cum pot sa imi fac si eu parul ondulat? Fara bigudiuri si toate cele...Am auzit de la niste prietene ca se pune parul pe moate sau ceva de genul.Cine imi explica si mie cum sa fac? Sau niste site-uri ceva...Va rog. Funda

Răspuns Câştigător
| CoLouRsColoUrs a răspuns:

Heylove struck Poti face in felul urmator: Da'te pe par cu spuma/ ceara de par/ fixativ/ gel de par... dupa aia impletesteti parul intr'un coc sus. lasa'l vreo 2-3 ore. si ai buclehappy

Treaba cu moatsele. cam greu de explicathappy... Dar o sa incerc...

Iei o bucata de ziar/hartie sa fie latimea de vreo 4-5 cm, iar lungimea intre 15-20 cm, iti iei o suvita de par nici prea groasa nici foarte subtire, ci potrivita, si o infasori/ rasucesti pe hartie sau ziar ca pe bigudiuri, dupa ce ai infasurat aceea suvita, legi hartia sau ziarul happy si continui asa tot parul. dupa care iti aranjezi parul si te dai cu fixativ, daca nu ai inteles cum am explicat eu, poti sa soliciti o prietena care stie, si sa iti faca ea, sau sa iti aratewinking

Sper ca am fost de ajutorhappy si ca ai inteleshappy Fudnitsa?batting eyelashes

6 răspunsuri:
| IoanaOana a răspuns:

Uite aici un link informativ, sper sa iti fie de folos:
http://www.youtube.com/watch?v=Ted3imMggC0&feature=channel_page

| Eminem2012 a răspuns:

Eu imi fac moatelaughing imi iau o bucata de par in mana si il rasucesc pana se indoaie si apoi il leg sus happySper ca ai inteleg cum trebuie sa faci:*

| AnckPuff a răspuns:

Poi se face cel mai bine cu soseta daca pui soseta in par si rasucesti parul exact nu stiu cum dar a facut prietena mea ca soseta dar eu n'am incercat ca eu am deja parul ondulat si nu se observabig grinhappy

| αntoniα a răspuns:

Sall! Am asa ceva.Sunt niste buretei cu un fel de capsa la capat si o gaurica in celalalt.Iei parul[o bucata] si o rulezi, rasucesti si inchizi capsa.Eu le am de la AVON dar poti sa le iei de la oproape orice magazin de frumusete. Sper ca te'am ajutat big grin

| Denissaa a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A
Sper ca te-am ajutat! :*

Răspuns utilizator avertizat