Pai... lasate de tigari? vocea nu ai cum so schimbi decat daca te chinui sa vorbesti subtire
Pai nu tragi heliu dintr`un balon...trage heliu din alt balon sau mananca creta
Indtinde buzele cum ai zambii si incearca sa scoti sunetele sus in piramida nazala
Pai pur si simplu tragi helium din balon, apoi vorbesti si vei vedea ca nu e nici un truc chiar o sa ai vocea subtire.
Ce vorbesti? daca mananca creta face febra dar nu-si modifica vocea. ( si in cel mai rau caz poate avea complicatii )
Pai daca mananca un BAX de creta are sanse nu ai citit si tu John Creanga? Crva cu 3 Plozi? )
Pai si aia de la mine din clasa mancau creta si apoi ii dureau capulsi plecau acasa fara absent deci in nici un caz nu manca creta eu am auzit de la persoanele mai invarsta k trebuie sa bei mai multe oua crude asa simple dar sa stii ca sunt fffff gretoasedeci asa ar fi bine sa faci dar sunt gretoase tare
Daca ai un pian (sau o orga) poti sa incerci sa iti modelezi vocea dupa el. Cu niste antrenament o sa poti atinge note din ce in ce mai sus iar vocea va deveni mai calda, implicit mai subtire. Daca nu detii un instrument muzical incearca sa ridici dupa ureche. Retine! Apa ajuta foarte mult...e recomandat sa bei apa inainte, in timpul si dupa fiecare ''antrenament''. Ar fi bine sa te lasi de fumat. asta in cazul in care practici ''sportul'' asta.
Cu zahar sunt superbe si de creta stiamc a nu e buna
Ou crud chiar se bea pentru a avea vocea mai buna ( o fac cantaretii ) dar tot nu are efect de a avea ca si cum ai vorbi dupa ce ai inhalat helio, deci nu se poate.
Eu ziceam ceva gen helium + balon dar alta metoda. asa doar de amuzament nu permanenta.
anonim_4396 întreabă: