| crisbebe a întrebat:

Cum pot sa lesin sau sa dorm mult?
dar nu sa mor.
Puteti sa imi ziceti si pastile ceva dar nu scumpe maxim 15 lei daca exista si nu vreau sa ma infometez sau sa ma dau cu capul de pereti sau alte chestii tampite.
Vreau sa fac acest lucru pentru o cauza nobila

Răspuns Câştigător
| desisdana a răspuns:

Incearca la farmacie niste sedative sau calmante(dormicum,ketonal, extraveral, xanax,)

10 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Eu inteleg ca vrei sa faci asta pentru o cauza nobila. Dar medicamentele (mai ales de genul asta), pot sa iti provoace alte probleme mari, care pot dura chiar toata viata, daca sunt luate numai asa, fara sa fie nevoie. Te-ai gandit ce durere poti sa provoci faliliei, rudelor, prietenilor? Crezi ca le va fi totuna cand te vor vedea bolnava?

| darkrider a răspuns:

Iti pui sanatatea in pericol pentru o cauza nobila?
Stai la locul tau, ca cine stie ce patesti daca incerci sa "lesini" sau mai stiu eu ce tampenii iti da prin cap...

| Amidepsi a răspuns:

De ce vrei sa lesini? lesinul e semnul ca organismul tau cedeaza, nu poti sa o faci in mod repetat si sa nu ajungi in spital.si apoi, de ce vrei sa dormi mai mult? corpul uman e deja destul de slab(8 ore de somn pe zi)eu propun sa urmezi un stil de viata sanatos cu ore de relaxare bine proportionate si sa iti gasesti un hobby care sa te tina ocupata.bafta!

| Amidepsi a răspuns:

Ne spui si noua care e cauza nobila?

| Aasdfghj a răspuns:

De ce vrei sa faci asta?laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cazul in care nu este o gluma intentia ta, consider ca oricat de nobila este cauza ta nu este indreptatita si justificata, joaca cu sanatatea iti poate pune sanatatea si chiar viata in peicol, poti ajunge o leguma chinuindu-ti parintii intreaga lor viata doar dintr-o prostie.
Astfel de intentii mai putin ori mai mult discutabile au mai incercat din pacate foarte multi si au ramas cu sechele, traume pe viata, altii au platit cu viata lasand un dezastru in urma lor.

| Gabryel98 a răspuns:

Nu te sfatuiesc in acest sens.Nu exista cauza nobila sa-si merite acest sacrificiu.M ai bine canalizeazati gindurile si timpul liber in alt scop.Sunt in lume foarte multe persoane suferinde, batute de soarta.Acolo sus cineva ne vegheaza si ne ofera ajutor neconditionat

| Mary_5266 a răspuns:

Nu dormi deloc vreo 2-3 zile(vezi cat rezisti)cand ti se inchid ochii si nu ma poti culcate si vei dormi bustean de nu te mai trezeste nimic

| Loriechica a răspuns:

Sa sti ca eu iti inteleg problema.dar nu trebuie sa actionezi asa.si "cauza nobila" ai spsus doar pentru ca noi sa credemca tu nu faci asta pentru tine.Ai grija de tine si de corpul tau ...sunt cele mai importante!

| Ale_Alessandra_1996 a răspuns:

Poti sa si lesini?