Pai depinde ce mananci... de exemplu oricata paine orez paste cartofi cereale ai manca niciodata nu te vei simti satula pentru ca acele alimente nu tin de foame dar in schimb ingrasa enorm... poti incerca sa mananci de exemplu ficat, carte, oua, branza si sa inlocuiesti paine cu mamaliga pentru ca asa nici nu te vei mai ingrasa si nici nu iti va mai fi foame
Incearca sa mananci biscuiti intre mesele principale ale zilei. Poate nu e neaparat ceva grav daca mananci mai mult, important e sa mananci cat se poate de sanatos, ca sa nu te ingrasi si sa nu-ti afectezi sanatatea.Bea si apa cand simti ca trebuie sa mananci.
S-ar putea sa suferi de bulimie.nu e sigur, nu te ingrijora.si eu am avut problema asta desi nu am suferit de bulimie.in cazul in care ti se face foame, fa ceva ce iti place, in afara sa mananci.fa un sport, citeste o carte, orice.si mananca de trei ori pe zi, poate o gustare intre cina si pranz.
Incearca macar sa bei apa pana numai poti, astfel mancarea nu va mai avea loc in stomacsper ca ti-am fost de ajutor