| Coriine a întrebat:

Cum pot sa ma abtin de la mancare? Pur si simplu as manca intruna.Mananc,mananc,mananc,si parca tot as mai manca,dar abia mai respir dupa aialaughing. Incerc sa ma abtin,fac ce fac,dar ma gandesc ca "de ce traiesc daca nu mananc ce vreau ca sa imi satisfac poftele?",nu am chef de nimic daca nu mananc ce vreau, daca nu mananc pe saturate, si asta inseamna spre exemplu 6sarmale la o masa, dupa o ora din nou, tot atat.Stiuuuu,e o gandire de om nebun doar ca eu chiar nu pot sa ma abtin de la mancare.In doua luni am pus 10kg pe mine.Chiar nu stiu ce sa facsad, cum sa ma abtin?sad

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai nevoie de un consult medical.
Evită viața sedentară.
Pa, pa.

| AllysaDeea a răspuns:

Pai depinde ce mananci... de exemplu oricata paine orez paste cartofi cereale ai manca niciodata nu te vei simti satula pentru ca acele alimente nu tin de foame dar in schimb ingrasa enorm... poti incerca sa mananci de exemplu ficat, carte, oua, branza si sa inlocuiesti paine cu mamaliga pentru ca asa nici nu te vei mai ingrasa si nici nu iti va mai fi foamewinking

| Roar a răspuns:

Incearca sa mananci biscuiti intre mesele principale ale zilei. Poate nu e neaparat ceva grav daca mananci mai mult, important e sa mananci cat se poate de sanatos, ca sa nu te ingrasi si sa nu-ti afectezi sanatatea.Bea si apa cand simti ca trebuie sa mananci.

| carlyhalatz a răspuns:

S-ar putea sa suferi de bulimie.nu e sigur, nu te ingrijora.si eu am avut problema asta desi nu am suferit de bulimie.in cazul in care ti se face foame, fa ceva ce iti place, in afara sa mananci.fa un sport, citeste o carte, orice.si mananca de trei ori pe zi, poate o gustare intre cina si pranz.

| alexcopilnebun a răspuns:

Incearca macar sa bei apa pana numai poti, astfel mancarea nu va mai avea loc in stomacwinkingsper ca ti-am fost de ajutor