| VictorMihail1990 a întrebat:

Cum pot sa ma apar de " smecherii " care sar la bataie?
M-am saturat sa fiu eu cel batut si jignit, vreau sa imi dati niste sfaturi cum as putea sa ma apar de golani de genu asta.
FUNDA

Răspuns Câştigător
| Criss_1252 a răspuns:

Uite!
Nu stiu daca doresti sa dai banii pe antrenamente dar asta ar fi cel mai bine, te asigur!
Eu iti recomand sa incepi sa faci acasa flotari foarte multe, abdomene, genoflexiuni si in caz ca ai vreo gantera pe acasa, fa si cu ea la bicep, triceps(uita-te pe net la exercitii. te poti uita pe net la tot felul de flotari/abdomene/genflexiuni si ridicari cu gantera )
Iar la flotari ma refer multe, nu in sensul sa faci cate 50, nu! Trebuie sa faci 10-15-20 depinde cate poti dar corecte si multe serii, adica nu faci 3 serii si gata, te pui in pat. Te mai odihnesti intre serii dar sa nu cumva sa te dai batut!
De genoflexiuni, sa nu cumva sa omiti... nu este bine deloc sa neglijezi picioarele!
Asa, te-as sfatui sa faci asta o luna iar apoi sa-ti cauti o sala de KickBox, Box sau Kyokushin. Nu karate sau d`astea de te bati cu aerul...
In caz ca te duci la antrenament, nu te lipsi de antrenament de acasa (flotari, genoflexiuni etc.)
Sau daca nu vrei sa mai stai o luna pana sa cauti o sala. te poti duce si de maine!
Desi ai 13 ani iti va intra foarte bine "in sange" si te va ajuta sa te dezvolti cat de cat (ma refer "desi ai 13 ani" adica cu cat te apuci mai repede un sport la o varsta mai frageda cu atat te vei dezvolta mai mult)
Sper ca te-am ajutat
Funda?

| Criss_1252 a răspuns (pentru Criss_1252):

Nu ti-am dat altfel de raspuns deoarece, in ziua de azi nu poti opri violenta fizica decat cu violenta fizica dar asta nu inseamna ca te vei duce tu la ei sa-i bati (ca in filme.) nu! Vei sta "in banca ta" pana cand se iau ei iar de tine, iar cand se vor lua le vei arata ce ai invatat

6 răspunsuri:
| BlackAndWhite1 a răspuns:

Du-te la sala sau depinde ce posibilitati ai sa mergi la cursuri de alea de karate... sau ridica greutati acasa chestii de genu si data viitoare cand se ia cineva de tine sa poti riposta.

| AdrianBoss17WOLF a răspuns:

Du-te la o sala de lupte si invata cv tehnici de,, bataie,, (sau auto aparare) Cati ani ai?

| AdrianBoss17WOLF a răspuns (pentru VictorMihail1990):

Pai la cam 13 ani ai tai e cam naspa. Imprieteneste-te si tu cu niste baieti mai mari chiamai la scoala sa-i sperie putin pe acei,, batausi,, tine minte bataia nu-i o rezolvare a problemelor.

| RebecaTheNinjaGirl a răspuns:

Nu-i baga in seama si pleaca
nu spune nimic