Le spui ca iti va da diploma daca performezi (colegul meu a primit) si ca nu ti va da bani de buzunar decat o data pe saptamana, putin.
(alceva nu este)
Pa, pa!
Depinde si de firea lor
daca sunt persoane care atunci cand spun 'nu', atunci asa ramane, nu prea ai ce face, dar daca nu, explica-le ca te intereseaza dansull, ti-ar place sa incerci, si fa-le clar ca n-o sa neglijezi scoala, pentru ca sigur de-asta sunt ingrijorati.
le poti spune ca te faci mai cuminte, sau orice-ti cer. spune-le ca pot pune conditii
succes:*
fundita?
Simplu!:
Mama, tata ma plictsesc as vrea si eu niste lectii de dans caci nu me-ar strica!(spui datele de patricipate adica:cand incepe, cat platesi etc)Si daca nu o sa ma lasati sa-mi indeplinesc visul veti regreta mai incolo.Va veti intreba de ce nu am lasa-o sa mearga?
Sper ca ti-am fost de ajutor!
O zii placuta!
Draga bacsy, am fost in aceeasi situati si uit cum faci, dar intai am o intrebare? i-ai intrebat si au zis ca nu te lasa? in primul rand le spui asa : este visul meu, imi place foarte mult sa dansez si chiar vreau sa merg acolo. Cel mai frumos lucru pe care un om il poate face e sa faca ceea ce doreste si ceea ce ii place. Va rog sa ma alasati.Transportul nu e o problema, nici timpul, pentru ca e aproape.Va rog sa ma lasati si promit ca o sa iau note mai bune( asta daca nu iei) fundita plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
M1sHu întreabă: