| BOOBZen a întrebat:

Cum pot sa-mi conving parintii sa-mi cumpere un caine, eu le tot spun ca vreau un bichon frise, le spun lucruri adevarate care sunt bune, ca se dreseaza usor cum ar fi, eu asa am auzit, ii tot rog dar nu-mi cumpara. Ce sa fac? Ce sa le zic, in afara de ideea ca o sa invat ca ii cunosc eu si asa nu-i conving...Ar fi o idee buna sa fac curatenie ca sa le arat ca sunt responabila happy? Fara sa-mi spuna ei desigur

6 răspunsuri:
| Ghost a răspuns:

Am avut un bichon acum 3 luni dar la calcat masina ca nu am fost atent sper ca u sa ai grija cand il vei cumpara

| SakuraHarunoさくら春野 a răspuns:

Incearca sa faci urmatoarele lucruri:
1.Adu pe vecina(prietena sau cunostinta)ta sa ii zica mai multe despre bichon frise, ce sunt necesare pentru el, cat trebuie sa stea afara si tot asa.
2. Ofera-te ca voluntar la o gradina zoo din oras(sau ceva pentru animale, de exemplu ceva cu veterinar)pentru a le da mai multa incredere.
3.Ia-ti un animal mai micut(de ex:peste, soarece dansator, etc)poate se conving parintii.
4.Incearca sa te plimbi cu bichon frise-ul cunostintei cu parintii, sa vada daca te descurci.
5. Sper ca nu stai la bloc, ca altfel trebuie sa il tii afara cat trebuie si sa alerge undeva.
Sper ca te-am ajutat! Bafta multa!

| EVOLUTION_5448 a răspuns:

Ai intrebat dince motiv nu vor? Poate nu vor din cauza ca e scumpa mancarea si injectiile pentru el (care nu sunt chiar scumpe). Poate nu vor din cauza ca trebuie scos de cel putin 3 ori pe zi afara (fie ca e dimineata la ora 6, fie seara pe la 23). Poate e din cauza sa nu lase par prin casa sau sa roada mobila sau incaltamintea.
Ideea e ca nu cred ca e din cauza ca nu considera ca nu o sa incerci tu sa ai grija de el ci o sa fie mai degraba din cauza ca pur si simplu nu vor un caine in casa pentru ca tu nu o sa fi mereu 24 din 24, 7 zile din 7 acasa ca sa-l plimbi, hranesti sau doar sa-i ti companie si sa te joci cu el.
O sa fi la liceu, facultate, o sa ai un loc de munca... ideea e ca in final o sa apara ceva care o sa-ti ocupe cam tot timpul liber si un caine, mai ales unul de rasa, are nevoie de foarte mult atentie.
Fie ca stai la casa sau bloc. un caine de rasa are nevoie de mult loc sa se joace si mai ales cu cine sa se joace mai mereu.

| SmileBăi a răspuns:

Nshthinking eu i-am convis p ai mei ca daca iau premiul 1 sa-mi ia un mp4, un tell sau laptop de care vreau eu, incearca.zii ca niciodat nu o sa le mai ceri nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Cu siguranta ca o sa reusesti daca ii rogi frumos. Le poti zice ca ii rogi frumos din tot sufletul si ca esti mare sau ca vei avea mereu grija de el. Ca vei fi responsabil. Daca nu merge, le zici ca iti pare rau ca nu poti avea ocazia sa ai un caine. Sa le zici din tot sufletul ca vei avea grija. Daca nu merge inseamna ca este bine sa nu iti fortezi parinti.
Sper sa mearga. Pa, pa.

| zuzoomer a răspuns:

Lingusitoare mai esti apropo bisonii is destuli de frumosi si nu stiu de ce nu ti-ar lua trebuie sa fi avut o experienta cu acestia sau au alergie