| Aditzaaaa a întrebat:

Cum pot sa-mi conving parintii sa-mi i-a un telefon nou? Eu am un LG care nu prea mai merge bine touch-ul si restul si in toamna fac un an de cand il am.Eu vreau un Samsung si nu e scump.Costa 5 milioane jumate sau 6.
Ajutata-ma!

5 răspunsuri:
| MusicIsLife a răspuns:

In primul rand le zici parintilor defectele pe care le are telefonul tau.Le zici cat costa cel nou, iar daca nu le convine pretul le zici sa-ti faca abonament(e mult mai ieftin asa).

| ღNameღ a răspuns:

NU POT SA CRED,unii au un Nokia handicapat si sgariat iar tu te plangi cu un LG, FETITO!, cand ai un telefon il tii minim 5 ani, nu ti-l schimb ca pe o ASIGURARE SI ia platesteti-l din banii tai sa vedem, parintii tai mincesc din greu si am muncit sa iti ia un telefon cat mai bun.TU LAI STRICAT daca nu merge touch-ul!
NU te mai plance si suporta inca 4 ani!

| nopenopenopenoope a răspuns:

Deci altii nu au nici macar un telefon si tu te plangi de asta eu am un Motorola V3 de 3 ani si nu m-am plans...eu m-as multumii cu un telefon cu tocuh-screen asa ca mai pastreaza-l fetito ca daca nu l-ai avea ti l-ai dorii asa cum este...

| laurentiubig a răspuns:

Pai zici ca s-a stricat si nu mai me si iti iau parinti altul

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și este ieftin după tine, 5-6 milioane!
Este un salariu minim pe economie. Strânge tu bani ca să vezi cât de greu se fac economii!
Pa, pa.