| AmyAmeliaIMIPLACCEREALELE333x2 a întrebat:

Cum pot sa-mi descarc nervii pe care mi i-a facut un baiat? Ne-am batut si tot nu m-am descarcat, Mi-am arruncat si telefonul si tot nu m-a ajutat.
Acum m-am mai calmat dar as vrea sa stiu pe viitor fiindca acel baiat e in clasa cu mine straight face

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fuga nu e o rezolvare.nici fariseismul nu este bun.fitele si figurile sant arhicunoscute.mai putin constientizarea ca toti cunoastem problemele, dar le repetam facandu-ne ca nu le stim, si profitand de aceleasi chestii, de fapt nemaifiind nevoie.de pilda; problemele adolescentei le stim noi parintii, profesorii, in general maturii.adolescentii stiu ca sant figuranti.rebeli,rasfatati,si teribilisti.dar intrucat le convine asta,si faptul ca adultii se chinuie sa le rezolve problemele, si mai ales sa-i intaleaga, in loc sase maturizeze se complac in starea asta de lucruri, pentru a-si masca ratacirile, libertatile si greselile.sexul,drogurile,alcoolul,chiuleala,si altele. uite eu in loc de predica, i-am explicat direct ce si cum si cand l-am trosnit, i-a si intrat in cap, ce cum, si de ce.si am copii calmi, linistiti, muncitori, destepti.

15 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Cred ca iti place de el, sau lui de tine. Oricum, data viitoare da-mi mie telefonul, nu-l mai arunca de-aiurea.

| Felys a răspuns:

Locul tau este la nebuni daca faci asa, ce nu te poti controla, ce insemna iesirile astea de om bolnav, baga-ti mintile in cap si astampara-te ca sunt probleme mult mai mari pe lumea asta decat copilarismele tale

| jokiss a răspuns (pentru Felys):

Vrei sa spui ca tu in adolescenta nu faceai la fel? laughing cred ca toti am avut un moment de nebunie macar odata in viata

| Felys a răspuns (pentru jokiss):

Crede-ma ca eu am fost o eleva model,si caracterul format de mica se vede si acum,nu am fost nicidata o razvratita,nici supusa,sa zicem mai mult diplomata,intotdauna am aplanat orice conflict,si am facut in asa fel sa fiu apreciata de cei din jur, nicidecum sa fiu o tiganca certareata, deci nu amesteca lucrurile, nu toti tinerii sunt teribilisti, sunt doar cateva exceptii

Inseamna ca faci parte din exceptii. Felicitari parintilor tai happy

Sunt profesori, iti dai seama ca au stiut sa ma educe, nu am fost lasata in voia sortii

Ma asteptam sa faci parte dintr-o familie de intelectuali. Oricum, tot ii felicit! Problema adolescentilor este mass-media, pentru ca in ziua de azi emisiunile cele mai vizualizate sunt tabloidele. Ce ar putea sa invete de la toate pitipoancele pe care le aduce Capatos in emisiune?!

Le-as da o sapa si le-as trimite sa duca un rand de porumb pana la capat, sa vad, mai au chef de fandoseli si figuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daa.esti tare.cand te certi cu parintii faci la fel, arunci cu lucruri in ei, cu mancare pe jos...bla.bla.pai o sa te calmezi, cand vei incepe.da pana atunci, nu cred.

| AmyAmeliaIMIPLACCEREALELE333x2 explică (pentru anonim_4396):

Cu parinti e diferitwinking zic da incontinuu si daca incepe cu predica pled din camera

| Bluebutterfly80 a răspuns:

In primul rand tu esti fata! cum sa te comporti asa? si cum sa-ti arunci telefonul din motivul asta? l-ai cumparat tu? din munca ta?
hmmmm....ai parinti prea buni, crede-ma!

| AmyAmeliaIMIPLACCEREALELE333x2 explică (pentru Bluebutterfly80):

E un telefon Motorola pe sina si zici ca e "fiul" telefonului ala Nokia laughing)

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru AmyAmeliaIMIPLACCEREALELE333x2):

Nu conteaza de care este! era mai bine daca nu aveai deloc? fa tot posibilul sa nu mai intri in astfel de dispute! tu trebuie sa fii feminina, delicata, doar esti fata!

| jokiss a răspuns:

Gasesti pe internet metode de calmare, exercitii de respiratie si cred ca ar trebui sa iei niste suplimente de magneziu si B6 sau mananca multe alune. Data viitoare incearca sa eviti situatiile de acest gen, pe cat posibil. Ignora-l, asta daca nu cumva are dreptate valentingb laughing

| AmyAmeliaIMIPLACCEREALELE333x2 explică (pentru jokiss):

Lui i-a placut de mine si sta in spatele meu (in banca)