| Zuupass a întrebat:

Cum pot sa o pacalesc pe mama si sa o comving sa imi dea voia sa doarma cineva la mine? laughing))))))))))))))))))))))))) sper ca imi raspunteti straight face

Răspuns Câştigător
| Crisss22 a răspuns:

Pur si simplu, ii spui ca e pentru un proiect si fa'o sa inteleaga ca e important laughing.

14 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Daca e de sex opus... mai bine asteptati o excursie ceva, sau ii spui maica-tii ca te furnica si gata. Mai e o mica dilema aici - citi ani ai si e vorba de cineva de sex opus sau acelasi sex?

| Zuupass explică (pentru KodrutZ):

Acelasi sex baiat si baiat laughing))))))

| KodrutZ a răspuns (pentru Zuupass):

A, banuiesc ca nu sinteti gay. De fapt si daca sinteti... merge mai bine povestea cu proiectul pentru la scoala. Preferabil sa si existe un proiect ceva sau macar unul inventat care sa sune cit mai plauzibil. happy

Gay. shut up rolling on the floor)) pe bune happy

In cazul asta, fiti silentiosi. Ilegal nu e, poate doar daca sinteti minori. Desigur ca indiferent de virsta, exista posibilitatea ca parintii sa te zboare din casa daca afla asta. Deh, unii sint mai incuiati la minte...

Nu stiu ce ai scris am 16 ani laughing))))

Daca sinteti gay, am zis sa fiti silentiosi. Daca ai 16 ani si nu stii ce e aia silentios, e grav. Mai grav decit a fi gay, din punctul meu de vedere... happy

Pe *** is gay sa stii ca doar vreau sa doarma cu mine ca ne distram si ne jucam pe pc
...

Pai atunci ii zici frumos maica-tii adevarul, eventual o inmoi cu niste flori/note bune ceva. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e un prieten eu zic ca trebuie sa te dai bine pe langa maicata sa o implori sa te lase, sa faci cumva sa o induiosezi sau sa faci ceva ce te roaga eu stiu?!

| DanielaGroza a răspuns:

Ii spui ca lucrati la un proiect.

| bogdan107 a răspuns:

Spune-i ca ai de facut un proiect, si cand vine prietenul ala la tine incepeti si faceti ceva Ex: teme, un afis etc. si ii spui prietenului tau sa stea pana seara tarziu si ii spui mamei tale daca poate dormi la tine pentru ca e tarziuwinking