Buna,
Poti parola documentul urmand pasii urmatori : deschizi documentul - dai click pe Tools - Options - Security - completezi spatiile goale cu ce parola vrei tu ( primul spatiu este pentru a deschide documentul, cel de -al doilea pentru a-l modifica ), ii dai OK si gata, ai parolat documentul. Ca sa verifici il inchizi si in redeschizi, trebuie sa iti ceara parola.
Daca nu am fost destul de explicita da -mi mesaj si iti mai explic odata.
Succes!
Este bun si raspunsul pe care l-a dat Jiyoon125.Dar vreau sa mentionez ceva! Daca vrei sa fie si mai secret nu uita sa faci acest lucru:
1. executa click dreapta pe documentul ales
2. executa click pe optiunea proprietati sau properties(daca este in engleza)
3.in sectiunea Atribute/Attributes activeaza optiunea Ascuns/Hidden(adica in casuta sa fie un "v"care sa indice ca este activat; daca nu este activat va fi casuta goala)
4.Acum click pe Aplica/Apply si dupa aceea "OK".
Acum o sa dispara.Nu te speria, este tot acolo.Acum pentru a putea vedea fisierul sau documentul(in fine)trebuie sa urmezi pasii urmatori:
In acel folder in stanga sus executa click pe optiunea Instrumente/Tools
2.Va aparea o lista si va trebui sa executi click pe Optiuni Folder/Folder Options
3.In caseta de dialog aparuta alege meniul Afisare/View
4.Acum uita-te in Setari Avansate/Advanced Settings si vei gasi sectiunea File si foldere ascunse/Hidden filles and folders.Acum trebuie doar sa bifezi optiunea dorita din aceste doua optiuni:
Nu afisa folderele si filele(fisierele)ascunse/Do not show hidden files and folders
Afiseaza folderele si filele(fisierele)ascunse/Show hidden files and folders
5. Dupa ce ai bifat optiunea dorita executa click pe Aplicare(Aplica)/Apply si apoi click OK.
Acum stii cum sa ascunzi filele(fisierele)sau documentele importante.Cand ai nevoie sa accesezi fila(fisierul) sau documentul important doar parcurgi etapele pe care ti le-am spus mai devreme in partea a doua a "ghidului" si bifezi optiunea Afiseaza folderele si filele(fisierele)ascunse/Show hidden files and folders. Sper ca raspunsul meu ti-a fost de folos...Bye!
Nu se poate parola, dar poti sa il pui intr'un folder "secret". adica, sa creezi 5-6 foldere si dupa sa le bagi unul intr'altul, sa le pui in my computer local d de exemplu si acolo device, aclt exemplu si ajungi sa stii doar tu de el