| Laviiiiii a întrebat:

Cum pot sa scriu mai ingrosat pe hi5 la sectiunea despre mine! EXplicati si cum! DAu Funda

Răspuns Câştigător
| Kesariona a răspuns:

Bun deci inca o data ca data trecuta n`o mers laughing
Iti spun cu spatiu, dar tu le scrii fara :
< b > = ingrosat
< i > = intr-o parte
< big > = mare
< u > =subliniat
Sper sa mearga acum laughing

5 răspunsuri:
| Kesariona a răspuns:

Cu scrii ingrosat.Cu scrii intr-o parte. Cu scrii mare.Cu scrii subliniat.Atata stiu.Codurile astea trebuie puse la inceput si eventual la sfarsit. Piisu` happy

| Kitty_7752 a răspuns:

Pai pui inainte de a scrie ceva urmatoarele semne:
< b >
dar fara spatiu intre ele
si dupa ce termini de scris pui si la sf la fel!
Fundita?batting eyelashes

| Alisuca_2812 a răspuns:

Buna:)
Uite aici:)
Site`ul asta:)
Tr va ajuta cu sigurant
E foarte simplu:)
Ca pe mes.deci.Ca sa scrii mai ingrosat dai la "B"
http://www.ysmile.info/

| Laviniiiaaaa a răspuns:

Greu de vorbit cand vine vorba despre mine. De fapt e mult pan`incep că pe urma s`ar putea sa nu ma mai Opresc. Ăăă :-s tongueăi sallutt` Sunt Lavinia [ Lavii, Lav etc. rolling eyes ]`] M`am lansat in: Anuu` :1996 → Luna : Decembrie day dreaming → Ziua: 26 → Ora : 04. Da am 14 ani. Mult? Putin? Ce contează? Nu mă intereseaza! Unde m`am lansat? Păi : Terra → Europa → România → Suceava →ïтscaηï love struck.:] Cn sunt eu?-->Cineva care rade,danseaza,viseaza, traieste! Apreciez oamenii sinceri, directi si pe cei care stiu sa citeasca printre randuri. Când am un scOp trebuie sa-l ating! si descOpar in mine o ambitie fantastica. Nu imi place sa fiu deranjata cand nu am cuvinte de impartit. Sunt creativa, incapatanataa pana`peste masurahee hee Pff. AmbitSiOasa sh mereu cu pOfta de viată. Nemultumita? -->Intotdeauna. MultOr persoane.`Li se pare ca ma cunOsc cand de fapt nici eu nu ma cunOsc. Ma supar destul de repede.dar imi trece si mai repede Si.chiar daca uneOri trec zile bune.saptamani. cand nu vorbesc cu O anumita persoana nu sunt suparata!, ci doar indiferenta. De Obicei. prima impresie care O fac. si primul lucru care mi`l spune cineva este: \\\"Eşti de treabawinking ///".si asta doar dupa` un schimb de replici.rolling eyes Urasc.Detest.Mi`e scarba de cei care se lauda! eu le spun "Făţarnici"! plini de ei.oh go on.si fara gram de mOdestie. Pt mincinOsi e valabil acelasi lucru. TOcmai de aia.nu pot(in niciun chip) sa`mi tin gura cand interactSiOnez cu vreunul.hee hee. simt nevOia sa le spun in fata totul si pan` la urma tot eu sunt cea care regreta. stim ` tOtii. cu prOstu` nu`i bine sa te pui.ca nu are mintea Odihnitahee hee. `

| Laviniiiaaaa a răspuns:

poti sa editezi cum vrei tu.