| Diaa1 a întrebat:

Cum pot scapa de cosuri rapid?

8 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Buna,

Foloseste crema de galbenele, este foarte buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu 4 moduri prin care poti scapa de cosuri rapid:
1.rade fin coaja unei portocale si adauga o lingurita cu apa, aplica pe fata, si clateste peste 10-15 minute.
2.Stoarce zeama unei lamai si aplic-o pe fata, peste 15-20 minute, clateste cu apa rece.
3. Piseaza 2-3 catei de usturoi si aplica pe fata, peste 10-20 minute, clatesti.
4. pune intr-un pahar micut, sau intr-un bol micut, bicarbonat de sodiu sau praf de copt, in cantitate de: 3 linguri bicarbonat sau 2-3 pliculete de praf de copt, depide ce ai in casa, adaug 1-2 linguri cu apa, apica pe fata si clateste dupa 20-30 minute. Succes cu cosurile! Imi dai funda? big grin

| Never4ever a răspuns:

Si eu vreau sa scap de ele si am incercat multe posibilitati dar nu prea mergcrying

| dianainsta01 a răspuns:

Esista multe modalitati. Cel mai important este sa nu pui mainile murdare pe fata, sa te speli in fiecare seara si dimineata cu un gel de curata pentru cosuri, sa aplici masti speciale etc.
Cauat si pe internet, sunt mult mai multe. Aaaa, si splica o crema de fata in fiecare sera happy

| SnoopDog19 a răspuns:

Nu este bun nici un raspuns si eu am avut o suma si am dat cu argila

| Cataliciiii a răspuns:

Zinerit

| Andraaaaaa14 a răspuns:

Am o prietenă care a spus că de la crema nivea i s-au uscat coşurile. Eu zic să incerci şi tu.

| Innnaa a răspuns:

Poti sa dai cu spirt pe ele. Poti sa dai cu otet sau cu diferite creme... Nu stiu sigur ce creme sa iti recomand fiecare ten are modul lui de curatire.

P.S.: Nu le stoarce! Iti pot ramane semne.

Întrebări similare