| liiaa a întrebat:

Cum pot scapa de un baiat care ma enerveaza l scoala? L-am spus directorului, dirigintelui si tot asa e! Din ce motiv? Este mai mare ca mine cu 2 ani!
FUNDYTZA! VOT ce vreti voi doar raspundeti!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pumnu-n gura si gata. Nu mai au ce sa iti spuna profesorii, le-ai spus ca te enerveaza. Daca esti fata oricum nu o sa dea in tine deci il poti nenoroci. Si daca da in tine mergi la director si il rezolva.

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca e mai mare ca tine aia nu inseamna ca are minte mai multa ca tine, singura solutie e sa l enervezi si tu

| Razvan03Andrei a răspuns:

In ce fel te enerveaza?
Fetele de la mine din clasa cauta baieti cu cel putin 1-2 clase mai mari decat ele, iar baietii aceia c-am acceptatongue

Deci poti sa te gandesti la chestia asta. daca chiar de place ori poti sa ii zici ca nu esti interesat de el, ori poti sa il faci gelos...

| liiaa explică (pentru Razvan03Andrei):

Nu pot sa il fac gelos! Pentru ca pe mine nu ma intereseaza! Vreau doar sa scap de el!

| ktrinel a răspuns:

Sigur te place, fa si tu ca elbig grin enerveaza-l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te-ai gandit ca poate te place si de-aia reactioneaza asa?

| liiaa explică (pentru anonim_4396):

Ba da! Dar ma enerveaza!

| dianamariana2001 a răspuns:

Trebuie sa-l enervezi si tu si sa te prefaci ca esti foarte rea, de exemplu:scuipa-l, prefate sa esti scarboasa stropestel intentionat cu apa sau imbracate naspa

| cristian43 a răspuns:

Dai cu pumnul si fugi daca te alearga fugi repede la diriginte sau la director. sper ca te-am ajutat

| Ksc19 a răspuns:

Fal de rusine fata de toti.mai ales fata de fete...

| Ksc19 a răspuns:

Cauta pe google replici misto si zii ceva in fata poate asa se simte si ellaughing