| ProxyDiamond a întrebat:

Cum pot schimba la adresa meade mesenger numele meu care apare dupa ce da acceptul alt cineva?

6 răspunsuri:
| waXonwaXoff a răspuns:

Te duci la messenger>>My contact details>>si ai acolo name si scrii ce vrei.

| Alexander_1900 a răspuns:

Dupa ce ai deschis Messenger dai sus acolo "Messenger / My Contact Details " si de acolo schimbi cum vrei tu, dai ok si gata!

| Baton a răspuns:

Atuznci cand cineva te adauga in lista de mess tie iti apare fereastra aia cu accept
ai undeva la jumatatea ferestrei numele tau sau cum apari iar alaturi ai un buton de change parca. oricum de acolo poti schimba numai felul in care apari la ei in lista.

| Muffer a răspuns:

Ai o bara la Messenger unde scrie asasadeste situata mai sus de avatarul tau)
Messenger>Contacts>Actions>Help
Dai Messenger>My contact details si redenumesti in primele 3 locuri de preferat pui numai in prima si ultima sau doar prima patratica.La cei care in viitor iti vor da add le va aparea schimbarea, altfel nu stiu sa se poata.

| georgecl a răspuns:

Deschizi fereastra celui la care vrei sa iti apara numele schimbat si apesi Ctrl + Shift + C (toate butoanele odata).

| SrgZero a răspuns:

Deci.intai trebuie sa iti bagi propriul tau id in lista ok. Apoi dai click dreapta pe id tau si dai pe contact details acolo o sa scrie nu stiu ce cu name sirname etc.Ma rog tu stergi tot ce e de acolo si iti pui numele pe care il doresti simpluwinking