Bună! Ești sigură că font-urile pe care le folosești cuprind diacritice? Verifică și revin-o cu un reply. O zi bună!
Da pentru ca in PhotoScape am vazut ca merge î si â
Am înțeles, dar poate nu există acele diacritice, așa este făcut font-ul respectiv.
Nu este o fata a spus ca foloseste tot PhotoScape si acelasi font dar foloseste un program pentru a scrie cu diacritice pentru ca photoscapre nu permite diacriticele.
Atunci vorbești cu fata respectivă și îți dă și ție programul, daca programul nu permite diacriticele din start, e clar că nu poți scrie...
Încearcă să dai răspunsuri de la tine, nu să le copiezi. Ok?
Am aceeasi problema. Pe laptopul de la serviciu PhotoScape functioneaza perfect. Acasa, in schimb, desi folosesc aceeasi versiune si scriu de fiecare data cu acelasi font (TNR), nu vrea sa imi ia diacriticele. Tastatura in romana e activata, scriu cuvintele cu diacritice, apar astfel in casuta de text de la PhotoScape, insa cand dau "ok", pe imagine apar cuvintele fara diacritice. Mi se pare extrem de ciudat. Cu toate astea, nu stiu cum sa rezolv problema. Help, rog frumos! Daca cineva a dat de cap problemei, sa scrie aici.
Nici asa nu merge.
Spune-mi mie ce vrei să scrii şi îţi scriu eu cu diacritice ca după să dai copy-paste!
Pff eu vreau sa scriu multe ca am un blog si o pagina de asta tot caut. cum sa scriu in photoscape.
Uff... Credeam că ai de scris un text doar pentru o poză.
Dar întrebarea mea. Ce Windows ai?
Xp
Dacă ai fi avut 7 ar fi mers aşa. La Xp nu ştiu cum să faci să scrii cu diacritice.
Eu scriu mereu cu diacritice dar..in photoscape nu merge si ma dispera.
Uff... Nu ştiu ce să spun... Mai aşteaptă păreri.
Scuză-ma,ce treaba are windows-ul? Daca acel program nu permite diacriticele înca de când a fost lansat, tu faci diferențe între windows-uri? Adica am XP, nu-mi merge, Am 7, imi merge, deși nu permite diacriticele din start
Adică la Xp nu ştiu dacă merg diactiricile tot cu Alt+Shift. Nu mă înţelege greşit. Nu fac neapărat diferenţă între versiunile Windows.
DaciaRomania întreabă: