| HarryPotter a întrebat:

Cum pot sterge o intrebare sau un raspuns? cand intru la pagina mea apar mai multe pe o coloana:mesaje, intrebarile mele, raspunsurile mele etc.as dori sa stiu daca pot sterge de la intrebarile/raspunsurile mele

Răspuns Câştigător
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Exista 2 solutii prin care poti sterge o intrebare sau raspuns:
1 : te duci sus la contact si ii trimiti Ralucai un mail cu cererea ta
2 : mult mai simplu: apesi in dreptul intrebarii/raspunsului : Raspuns irelevan si in scurt timp va fi sters.
Inca ceva in cazul in care ai gresit o intrebare sau raspuns il poti modifica(edita) fara a mai fi nevoie sa stergi, insa poti edita la scurt timp dupa ce ai raspuns. Sper ca ti-am fost de ajutor.Bafta

3 răspunsuri:
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Multumesc pentru funda si ma bucur ca ti-am putut fi de folos

| Zady a răspuns:

Nu pricep insa de ce sa o stergi. eu nu iti mai zic pentru ca se pare ca deja ai primit un raspuns destul de eficient

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Sunt două metode prin care ți se poate șterge o întrebare sau un răspuns.
1. Ți-o raportezi (apeși pe „Conținut obșcen/ilegal", „Caracter irelevant" sau „Neînțelegibil sau spam")
2. Îi trimiți mesaj privat Ralucăi la opțiunea „Contact" (în dreapta paginii sus- scrie cu bleu) și o rogi să-ți șteargă anumită întrebare sau anumit răspuns. Uite aici linkul: http://www.tpu.ro/contact
Va dura puțin până ce Raluca îți va da răspuns, pentru că primește zilnic mii de mesaje, dar garantez că în două-trei zile va fi șters tot ce ai vrut. Pa pa!