Nu cred că poţi învăţa să desenezi.Trebuie să ai acest talent/dar de când te-ai născut.Eu am acest talent de când sunt mică, tu sigur ai alt dar/talent!
Poți sa inveti sa desenezi si de pe YouTube. De exemplu scrii "how to drow..."(ce vrei tu sa cauti) si o sa gasesti o grămadă de filmulețe in care îți arată cum sa desenezi acel lucru.
Nu poti invata sa desenezi.Te nasti cu talentul de a desena,iar pe parcursul vietii,prin practica, il perfectionezi, dar de invatat nu se invata indiferent de ce s-ar spune!
Depinde ce vrei sa desenezi eu de ex am invatat sa desenez graffiti prin vidoclupurile de pe youtube how to draw... si faceam si eu ce facea ala si asa am invatat, mi-am dat drum la mana si acum fac singur sper ca ti-am fost de folos
Buna! problema e ca pentru a sti sa desenezi ai nevoie si de putin talent...dar daca incerci incetul cu incetul sa desenezi cate ceva o sa inveti si o sa devii talentata!
de pe site-ul acesta te poti inspira si vei stii la ce categorie de desen ai talent! http://www.desenatori.ro/galerie/
bafta;)
Poi.cel mai bun mod de a invata sa desenezi e sa faci un fel de schita.eu asafac desenele la scoala.domnul invatator ne de deseneaza niste linii nu ma intreba cum cauta pe youtube si ai sa gasesti e ca un fel schela ajutatoare e cea mai buna solutie eu asa am invatat... apoi inveti u usor cu usor daca iti merge mana
Incepe cu chestii simple, cercuri, patrate, triunghiuri, ovale, hexagoane si restul. Apoi poti sa te dai si la chestii mai complicate. Repeta si deseneaza in fiecare zi, incetul cu uncetul o sa devi din ce in ce mai buna.
AnaMaria12 întreabă: