Din intrebare nu rezulta in ce clasa esti.Inteleg totusi ca nu cunosti vreo metoda de studiu eficienta.In principiu se studiaza astfel:citesti mai intai notitele, fiindca ele refac firul explicatiilor din clasa, studiezi cu atentie manualul consemnand pe caiet cateva idei, rezolvi apoi temele scrise la disciplina respectiva, revezi int-un minut principalele idei din caiet. Ordinea in care abordezi materiile pentu a studia conteaza si ea.Se recomanda sa incepi cu o disciplina mai usoara si care necesita mai putin timp, aceasta pentru a-ti stimula apetitul de a invata, continui cu cea mai dificila materie, apoi in ordine descrescatoare cu celelalte.Trebuie sa inveti dupa un program ca sa-ti ramana timp si pentru relaxare.Important este sa-ti doresti sa studiezi mai eficient.Succes.Mira
La intrebarea asta nu stiu sa-ti raspund pentru ca eu nu invatam deloc... faza e ca eram atent la ore.
Sa iti concentrezi atentia la maxim. Sa te izolezi de orice altceva, concentrandu-te la cartea din fata sau la ora respectiva. Sa nu te lasi distras
Sa iti doresti cu adevarat sa inveti, sa devina o placere de a invata nu o obisnuinta.singura solutie sa inveti si sa dai mai multa importanta invatatului; vei ajunge,, om'' mai tarziu si ai sa fi mandra de tine, ca ai invatat cand a trebuit.si ai sa constati mai tarziu efortul depus acum.
Am examen pentru permis...am citit de la tine denissadeea...cu faza ca daca iti doresti si vei fii multumit mai tarziu sa stii ca miai deschis o poarta...sa pot invata eu sunt ff lenes de fel... dar imi doresc sa iau permisul
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: