| Rawwrpandax3 a întrebat:

Cum poti vorbi cu miley cyrus fata in fata pe laptop?

15 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Buna!happy
1.Miley nu are idwinking Ea este o vedeta si nu are timp de messwinking Pot sa fac si eu id sa ma dau drept mileywinking Asa ca...nu crede pe oricine care zice ca vai doamne e Mileywinking
2.Nu ai cum sa vorbesti cu ea fata in fata pe laptopwinking

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Haha... faţă în faţă pe laptop laughing. pai hotărăşte'te.get high... şi vorbeşti şi cu iepuraşul de Paşti nu numai cu Miley
Glumeam.nu se poate fată. eventual dacă te uiţi la o poză cu ea şi vorbeşti singură. aşa mai merge

| thegreatgatsby a răspuns:

Webcam si casti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu stiu vroiam sa intreb si eu aceeasi intrebare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum poti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ID-ulei este destiny cyrus00 la 4 si la 5 dupamiaza poate vorbi daca nu ai camera imi pare rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am vorbit de ce nu credeti in timp ce vorbea cu selena am asteptat pin va termina cum a inchis am sunato

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vrea noi toate sa vorbim cu miley dar nu avem cum deoarece ea este prea ocupata cu toti fanii ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este greu sa vorbesti cu Miley fata in fata pe laptop deoarece ea este prea ocupata cu fanii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietena mea il are dar nu il stiu va rog dati-mi un raspuns daca ma credeti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stiti ca tot eu sunt fata aia ultima astazi e in 4 1 2011 la ora 14:07 vreti sa dati un raspun tot azi la ora 14:10?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce faci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum. Dar eu am intrat pe acest site pentru ca vreau sa vb cu ea pentru ca e un zvon ca se drogheaza
?
si eu stiu ca nu e adevarat

| Lariii14 a răspuns:

Pai... oare cum n ori cine poate vb cu miley dar eu pot deoare ce am idul vedetei.eu am si vazut-o pe camera si ea pe mine.nu cred ca ma va crede cineva...

| Lariii14 a răspuns:

Hahaha...nu este adevarat poti vb cu ea daca ai id ei asa ca nu mai vb asa daca nu il aveti.

Întrebări similare