Daca e pe ales intre alcool si un joint aleg intodeauna tigara. De la joint nu borasti dupa si mai sunt si avantajele ''terapeutice '' noroc si sa nu te prinda astia
In timpul liber prefer sa citesc, sa gatesc si sa imi chem prietenii la o prajitura, sa ies in oras in mall, la un shopping mic, sa ma intalnesc cu prietenii la un film, am atatea ce pot face, in nici-un caz marijuana sau alcool.
Ha, ha, ha in timpul liber am lucruri mai bune de facut.
dar marijuana merge din cand in cand.
Alex..as spune ca ce incerci tu sa faci este pierdere de timp. Nu, n-ai sa convingi lumea sa se lase de baut paharul de vin de seara dupa cina si sa-l inlocuiasca cu un joint.
Ai sa mai cresti si-ai sa-ti dai seama ca poti gasi euforie fara sa fii sub influenta unui drog (fie el marijuana, alcool etc).
O sa vina o zi in care ai sa realizezi ca sanatatea ta este mai importanta decat orice altceva si-ai sa renunti si la 'ars' neuroni cu marijuana, si la distrus ficatul cu alcool.
Am fumat 6 ani marijuana in toate modurile posibile si 10 ani tigari normale. Dar in secunda in care am simtit ca mi s-a subrezit sanatatea, le-am dat pe toate naibii pentru ca vreau sa am o viata frumoasa, sa fiu frumoasa cat de mult posibil si sa aduc pe lume copii sanatosi.
Nu prea am timp liber dar tot timpul am ceva de facut, sport mai ales, volei si atletism. asa cand am chef de persoane, aia's prietenii mai bem ceva oricum marijuana inca n-am luat si nici nu ma tenteaza [-x.
Imi cer scuze ca am intarziat cu arspunsul dar la mine aparea ca site-ul este in renovare
dati-mi voie sa ma recomand Alex "redactorul" intrebarii
"brigaela, vipera, mumoasa eileen, lolita, paula1994"fetelor va rog putina atentie ce naiba...intrebarea nu era menita pentru a va afla voua activitatea in timpul liber...nu sunt curios...si nu duc lipsa de imaginatia incat sa pun o astfel de intrebare pentru a afla lucruri noi...am intrebat clar."ce alegeti". parerea mea e ca daca nu va place intrebarea sau nu practicati aceste"sporturi" nu raspundeti...nu imi spuneti mie ce faceti voi duminica findca, inca o data, nu sunt curios.
"VIPERA"fata draga...eu cred ca pentru tine pe langa faptul ca nu ai inteles intrebarea nici nu ai trecut prin acele senzatii vreodata in viata ta.deci cred ca nu ar trebui sa faci o asemenea comparatie...starea euforica provocata de un sentiment si cea de o substanta sunt 2 lucruri diferite...paralele...
in orice caz o singura persoana a fost in stare sa raspunda la intrebare...si datorita acestui lucru citez"ma inclin"
anonim_4396 întreabă: