| BybyBlondina a întrebat:

Cum s-o fac pe mama mea sa ma lase la discoteca? In februarie am facut 14 ani...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfffthinking pe mine m-a lasat de la 13, spune-i ca mergi cu niste colegi care ii cunoaste si ea sau cu niste prieteni. daca ai prieten du-te cu el si spune-i lui mama ta ca are el grija de tine si ca o sa vada ca nu patesti nimic

10 răspunsuri:
| Sἶrenἶa a răspuns:

Prb asta o are sh var.mea laughing) da la ea.taik.su n. o lasa [[mama ei e decedata] da.in fine. daca vrei asa mult s mergi. du. te cu un grup mai mare de preteni.

| dadaina a răspuns:

Stie mama ce stie de nu te lasa acum in discoteca. Ai rabdare sa ma cresti putin si atunci poate te va lasa sa mergi. Cand vei creste mai mare ai sa ii multumesti si iti vei da seama ca avea dreptate. O fetita de varsta ta ar trebui sa aiba alte preocupari...

| androoh a răspuns:

Pai ii poti spune ca mergi cu un grup de prieteni pe care ea ii cunoaste si despre care stie ca sunt seriosi, altfel daca prietenii tai sunt fie betivi sau drogati, ar fi 0% sanse sa iti permita sa iesi. La inceput stabiliti impreuna o ora la care sa te intorci acasa, iar tu iti respecti promisiunea, apoi vei vedea ca te va mai lasa, dar pentru inceput trebuie sa iti alegi foarte bine prietenii astfel incat sa nu te influenteze rauhappy.

| Alina. a răspuns:

Eu Sunt mai mare si nu ma lasa :-J. Sa stii ca lumea care te vede acolo la o vastra asa mica are alta impresie despre tine. Mai asteapta vreo 2 ani!

| roxynutza a răspuns:

Prezinta-i pe prieteni tai mamei tale si rog-o sa aiba incredere in tinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La discoteca la 14 ani?
Ohh God...ar trebui sa fi la teme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde daca te duci in grup cu prietenii ii zici ca nu are de ce sa isi faca griji.in schimb daca te duci numai cu o prietena/prieten, mai bine asculti ce iti zice ea...[a da...si daca nu te lasa nici daca mergi cu grupu poti sa ii zici ca te duci la suc si te duci la disco dar sa ai mare grijatongue] p. s: si eu am tot 14 ani (baiat) nici pe mine nu prea m'a lasat la inceput dar cu timpul te va lasa.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea sa te superi pe mine dar nu crezi ca esti prea mica penntru discoateca ai 14 ani... u nu ai teme...

| mihuuuu a răspuns:

Maaiii.laughing
Nu e mica. :-s
si eu merg la disco de la 13 ani.oh go on
si am 15 ani. happy
nici la mine nu era de acord de la inceput.hee hee
Da eu ia`m aratat pr mei. cu care merg.winking
au vazut ca au baza.
in ei si ma-u lasat.
fa si tu treaba asta. :*
sper sa fie cu succesc love struckxx

| marius_7429 a răspuns:

Sa te lase o data sa vezi cum este, cu conditia ca respecti ora fixata de intoarcere acasa. Dupa ce o sa mergi o data si ai sa vezi ca e mult fum si nu prea te-ai distrat ai sa renunti de buna voie. Sa fi modern nu inseamna sa mergi la discoteca. O data trebuie sa mergi, sa vezi ce simti. Numai bine.