| NothingImportant200 a întrebat:

Cum sa aflu daca cineva ma minte?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mine e de ajuns sa ma uit in ochii persoanei.Se observa, se simte.Devine agitata.Iti evita privirea.

9 răspunsuri:
| Aiicha a răspuns:

O persoana care te minte iti evita privirea, cand spune ceva are un tic:bate din picior, isi atinge ceafa cu mana, are un ton scazut al vocii, face pauze mari cand spune ceva (se vede ca improvizeaza), se inroseste, transpira pe fata mult, isi atinge nasul(inseamna ca nici el nu crede ce spune). Dupa reperele astea imi dau eu seama ca cineva ma minte.

| Lollypop a răspuns:

Depinde cat de convingator e. Daca iti zambeste intr-un fel sau ti se pare ceva ciudat, te minte. Iar daca stie sa minta bine, nu o sa iti dai seama.Cum am spus, depinde cat de convingator ehappy.

| Sua a răspuns:

Il pui sa jure pe biblie

| pauladrian a răspuns:

Esti inca tanara si trebuie sa mai cresti ca sa afli.

| AGoofi a răspuns:

Uita-te foarte atent/a la el/a dar... trebuie sa se uite in ochii tai si vei observa ceva. happy [Poate o sa te ajute cu ceva raspunsul meu ] happy

| AGoofi a răspuns:

Priveste in ochii lui/ei foarte atent! conteaza ff mult reactiile pe care le face aceea persoana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Persoana aceea trebuie sa zambeasca
Sau daca se pricepe, si nu zambeste,
zambeste u la ealaughing
nu o sa poata sa se abtina
si cere-i detalii in legatura cu lucrul despre care nu esti siguraapoi, dupa un timp, mai intreab-o ceva si vz daca iti da aceleasi detalii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai simplu. uitate in ochii persoanei respective. ii demonstrat stiintzific. pune-i intrebari sa raspunda cu da sau nu. daca clipeste inseamna ca minte

Întrebări similare