Buna. Pai.intotdeauna trebuie sa ai incredere in tine, in fortele proprii si sa fii optimista. Sa scapi de invidie. .trebuie sa te gandesti ca nu iti este de folos daca esti invodioasa... Trebuie sa vrei cu adevarat sa scpai de invidie si ai sa vezi ca vei reusi. Mult succes.
Gandeste-te, atunci cand faci ceva, ca tu esti egala cu ceilalti...nimeni nu este mai destept decat tine si nimeni nu e mai prost decat tine...fiecare avem calitatile noastre, suntem speciali intr-un anumit mod.Respecta-te pe sine.Si eu am problema asta dar intr-o zi am zis ca e timpul pentru o schimbare in viata mea...si incet incet incep sa ma schimb.Nu uita...respecta-te pe sine
Linia dintre invide si prostie este minuscula...fii cu picioarele pe pamant si apreciaza ceea ce ai...mai ales ca "nici" ce ai nu este muncit de tine...
incredere, curaj, frica si ce mai vrei tu au legatura cu cunoasterea.
Iti poate fii frica de ceva cunoscut? nu prea, crezi ca nu o sa mai ai incredere in tine, daca vei sti cine esti? iar, ma indoiesc.
Vei avea mai mult decat incredere in tine, daca vei sti cine esti. Faptul ca nu ai incredere in tine este doar un efect, iar efectul il inlaturi degeaba, afla cauza si vei fi mare. Invidia e fondata in mediu, mintea si ego-ul percep mediul ( o perceptie in sine nu e adevarata sau falsa, ci doar o ipoteza, nu te identifica cu ceva ce nu exista) Fiinta ta nu e mintea ta, ci sufletul tau
Un psiholog te va ajuta dar nu suficient. ajuta-te singur.
Trebuie sa fii optimista si sa spui in gandul tau ca "pot sa fac" apropo si eu am problema asta si am impresia ca ceilalti ma urasc
Vrei reusi daca vorbesti cu ce din juri si lasa invidia pe deoparte ca nu te ajuta la nimic...adica ajuta la ceva sa fi egoista. egoismul nu e un lucru bun