Eu ati sugerez sa mergeti intr-un colt si sa ii spui ceea ce simti[ca prietena/colega nu ca iubita..sau daca asta vrei.]sau sa mai stai pe langa el. cand va intalniti la prima ora ii spui "Buna: ce faci?" stii in multe carti pentru fete scrie ca"baietii le pot intelege, pot pastra un secret"fiindca ei nu ese imbratiseaza cu baietii asa cum facem noi, fetele[ne pupam pe obraz, ne luam in brate, etc] Eu in locul tau iasi spune
Faci foarte bine ca nu esti cu el pentru ca de obicei daca te combini cu cel mai bun prieten totul se termina urat.Eu ti-o zic din propria experienta.Eram best friends si acum... abia mai vorbim. Dar sunt sigura ca vei mai gasi un astfel de prieten foarte bun in care sa ai incredere si sa ii spui toate secretele tale fara sa te judece
Cred ca ai putea sa il intrebi de ce nu mai sunteti atat de apropiati (ca si prieteni)...si sa vezi cum reactioneaza si cum iti raspunde sau poti sa ii spui simplu k ori care ar fi motivul neintelegerii voastre tu chiar ti la el ca la un frate si nu poti risca sa il pierzi spune-i k iti doresti din tot sufletul sa fiti ca fratii si sa va spuneti totul exact ca inainte daca el chiar te intelege va intelege aceasta situatie si cu siguranta va veti impaca.Mult noroc din partea mea, funda