| qweasdzxc a întrebat:

Cum sa fac sa treaca timpul mai repede? De exemplu, pe 16 mai este concertul ACDC si pana acum parca a trecut cum a trecut timpul dar acum, cand mai este asa de putin timp, parca trece asa greu...Cum sa-mi pastrez rabdarea? big grin

8 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Fa'ţi planuri pe week'endul acesta. În modul ăsta dacă ştii că eşti ocupat/ă şi week'endul ăsta o să ţi se pară că trece mai repede. Găseşte un concert local şi dă fuguţa acolo, distrează'te, ieşi cu prietenii. Şi next week'end...AC/DC big grin

| Ralucutsa a răspuns:

Asculta muzica lor!
Este cel mai bun leac! Nici eu nu mai pot sa astept atat de mult vacanta de vara, dar ma straduiesc sa astept, gandindu-ma ca dupa atata truda de scoala, vine si relaxarea

| Cathy_1290 a răspuns:

Nu te gîndi la asta. Daca te gîndesti timpul trece fooaaaarteee greu.

| Im.GIulee a răspuns:

Cel mai bine este sa nu te mai gandesti la asta happy Distractia depinde de tine, tu te cunosti cel mai bine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si eu duminica vreau sa ma duc undeva si nu stiu cum sa fac sa treaca timpul si m-am gandit sa stau pe calc sa ma duc pe afara sa citesc rugaciuni carti de rugaciuni nu sunt o credincioasa dar nici o mare pacatoasa bine asta numai DUMNEZEU stie ma rog si o sa treaca incet incet dormi...sunt multe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca avem de asteptat sa zicem.sa mergem intr-o tabara?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ca daca iti pierzi rabdarea e tot aia ca tot atunci te duci

| 147258369 a răspuns:

Joaca un joc online cum ar fi 4 story, metin 2, jade dynasty, dragon oath dar sa nu folosesti hack ca GM -ul iti inchide contul. mie mi-a inchis contul pe jade dynasty aveam vl 98 din 150.