In primul rand iti trebuie cont pe Youtube ca sa fii un youtuber si sa postezi ceva video-uri, altfel este degeaba. Insa asta stiai, intrebarea mai dificila si pe care trebuia sa o pui direct este urmatoarea: " Cum sa fiu amuzant?". Ei bine, te nasti pe deoparte cu o asemenea abilitate, oamenii amuzanti au ceva in comun:
- sunt inteligenti, nu o sa vezi un prost facand glume sau fiind amuzant, doar daca nu cumva se rade de el, ci nu cu el, daca nu cumva este umor involuntar, ci nu voit.
- au un simt de observatie mai aparte, mai acut, trebuie sa ai un simt de observatie bun ca sa poti vedea mai bine obiectul de care poti face gluma, sa poti vedea totul detasat, din ansamblu
Desigur de la cele doua mai deriva si multe alte calitati, fiind inteligent ai automat si alte calitati: trebuie sa fii critic, sa poti face glume chiar si de tine insuti (oamenii inteligenti au aceasta capacitate, cei prosti iau glumele ca o ofensa la propria persoana), trebuie sa fii bine documentat (cu cat ai mai multe cunostinte, cu atat ai mai mult material) si multe altele.
Desigur, poti invata si mecanic, oarecum, toata faza cu a fi amuzant. Poti sa te uiti la cateva numere de stand-up si sa preiei cateva expresii care sa te faca mai amuzant, cateva glume cu care sa faci conexiunea cu faptele din viata de zi cu zi.
Un mic sfat, daca nu obtii raspunsul dorit, reposteaza intrebarea sub forma de mai sus, "Cum sa fiu amuzant?" sau "Ce sa fac pentru a fi mai amuzant?". Uite aici un material interesant, depinde de gusturi, despre umor:
https://www.youtube.com/watch?v=i9_m51X3ZUQ&ab_channel=TVR
Altfel spus sa fii Youtuber este usor, sa fii amuzant este mai greu daca nu esti deja. Ca sa fii amuzant trebuie sa observi nepotrivirile din societate, lucrurile care sunt la vedere, sunt gresite, dar nimeni nu le observa si nu le pune in evidenta. Si asta ar fi doar o forma a umorului. Spre exemplu, cum se face ca condimentele pentru pui cu gust de pui le folosim pentru pui, dar nu au gust de pui, cum sunt cipsurile cu gust de pui ce nu au gust de pui? (nu stiu daca au prins cu totii ideea, este o chestie observata de mine personal ) Este doar o observatie mai mult, nu i-am dat o forma ca sa ajunga la grad de gluma, din punctul meu de vedere.
Pai trebuie sa fi tu insuti, sa stii sa faci glume depinzand de publicul pe care il ai.
Învăța de la katalin Talent, mai bine te faci tiktoker ca poți ajunge mai ușor viraj decât pe Youtube)
Nu se risca nimeni sa ii **** o mama de bataie ca ar merita cu varf si indesat, asemenea retardat nu am vazut pe Youtube, e strigator la cer cum adolescentii il vad ca pe un model p'asta
Katalin Talent pe mine mă amuză, na fiecare cu părerea lui, sunt care îl plac pe Katalin și care nu îl plac pe Katalin, niciodata nu ai cum sa mulțumești pe toți oamenii oricât de bun ai fi ma refer și în muzica și în toate chestiile, katalin pare ca e retardat mintal, tu cum crezi că o crescut în abonați pe Youtube? Fazele pe care le face el cu ome, cu petarde!
Face și bani din chestiile astea, nici nu știi ce copilărie a avut, nu toți au noroc sa aibă părinți ca noi, el o fost chinuit, bătut vai de capul lui!
Dacă pe tine te amuza unu care injura pe omegle și se kaka pe el vai de mama ta de terminat
Fiecare cu părerea lui, mie chiar îmi place sa ma uit la Katalin mor de râs cu lacrimi, sau la 2 degeaba mai ales
Daca nu arati bine si nu ai carisma, ocupa-te de altceva sau daca ai nasul stramb poti fi youtuber de aparate ca mai stiu cazuri ))
Daca vrei sa fii si tu un lino golden sau goden cum mortii lui il cheama sau un lache ca abi talent e greu, majoritatea se promoveaza pe Youtube alaturi de iubite in cazul in care nu ai observat asta, sunt smecheri profita de fraieri sa le capteze atentia cu asta pentru views sau subscriberi, daca nu esti bun la ceva sa promovezi pe canal NU AI NICIO SANSA cu Youtube-ul, asta pe langa hate-ul pe care ti-l vei lua ca nu toata lumea o sa iti placa mutra si toate cele! oricum e extrem de greu sa faci Youtube, cum si cat sa filmezi ce cadre sa prinzi, nu e usor deloc
Asta vine mai mult natural cred, depinde de personalitatea ta, de ce vrei sa prezinti, ce stii, cat ai de invatat, la ce vartse vrei sa ai lipici. La urma urmei inveti multe lucrurii si de obicei dureaza foarte mult, e foarte competitiv Youtube ul in ziua de azi, as zice ca daca nu o faci natural gandeste te la altceva (glume, clipuri cu maimute) si exista posibilitatea sa faci ceva si sa nu ajungii niciodata cunoscut daca asta iti doresti. Mai bine investete in tine, dezvoltate, citeste, socializeaza. Si cu timpul iti vor spune si prietenii daca esti de genul asta de "meserie".