Simplu, fara ezitari si emotii. Se va bucura ca ai incredere in ea si-i spui direct si nu afla altfel. Nu e bine sa ai retineri fata de ea.Vei vedea ca veti fi mult mai apropiate daca tu ii mai spui din problemele tale!
Simplu si natural! ...de exemplu : " "mami, de luna aceasta am devenit domnisoara! ...nu mai sunt o fetita caci, din aceasta luna, am avut prima menstruatie!" Poti sa-i ceri mamei sfaturi legate de aceasta schimbare!
Inseamna lipsa de comunicare.Spune-i.Cine te poate intelege mai bine decat MAMA.
Poti sa-i zici ca azi v-a zis candva la scoala despre asta si ca u ai observat ca ai niste pete rosii pe lenjerie!
AR trebui sa vorbesti cu mama ta foarte deschis stii de ce pentru ca apoi tu ai sa ajungi rau se pot intampla multe mai ales ca lumea asta vezi cum e spurcata, ei bine eu cu mama mea vorbesc despre orice si e foarte bine pentru ca ne simtim apropiate. vorbeste cu ea succes bft
Mama ta ar trebui sa fie cea mai buna prietena a ta in care sa ai cea mai mare incredere deoarece nimeni nu te iubeste precum mama, deci poti sa mergi sa ii spui sincer care este problema, nu este nici o rusine, este normal.
Ii spui pur si simplu:"Mama mi-o venit menstruatia" Nu are de ce sa-ti fie rusine
Asta nu este o problema.Trebe doar sa te duci la ea si sa-i spui ca ti-a venit iar ea te va sfatui.Doar e mama ta nu e un strain.