| lololololol a întrebat:

Cum sa ii explic unei fete ca hannah montana e proasta? angry si sa ma lase ca vrea toate lucrurile din lume cu ea...

Răspuns Câştigător
| Parintele a răspuns:

Nu ai cum pentru ca fata e mai proasta decat hanna montana. buuul shiit!

61 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Intrebarea mai buna e cum sa iti explic eu tie ca fiecare are dreptul de a asculta si vedea ce doreste? Si fiecare are dreptul la o parere chiar daca e diferita de a ta? aaa?

cami
| cami a răspuns:

N-ai cum, las-o in legea ei. Si verisoara mea are 12 ani, si numai la Hannah se uita straight face. Am incercat sa-i explica, si pe dincolo-nimic. Asta e, mai creste ea, isi va da seama singura.

| Pho3nix a răspuns:

Daca ei ii place Hannah Montana e treaba ei. Sunt gusturile ei si nu te poti impotrivi.
Gusturile nu se discuta.

| ViVi a răspuns:

Fiecare asculta ce vrea
poti sa ii spui sa nu mai vorbeasca in preajma ta de ea... dar in rest ce te doare ce asculta ea?

| dulc3'maria a răspuns:

Spune-i sa termine cu hannah montana ca daca nu termini tu cu ea, nu stiu ce naiba au unele fete cu hannah montanastraight facema streseaza la toate colturile sa aud de ea sa vad numai caiete, pixuri, gume.etc.cu eaX-(si pe mine m-a terminat unele fete hannah montana in sus hannah montana in josstraight faceparca le da aia ceva. ei se bucura la un pix cu fata ei pe el si aia face gramada de banilaughing

| Kqzu97 a răspuns:

Nu cumva esti tu fata aceea? Nustiu spune-i ca doar fetele de 2-6 o iubesc pe hannah si spune-i ca hannah nici nu e reala, ca nimeni nu o place si ca rad copii de ea

| Ana_6509 a răspuns:

Ca-i proasta Hannah poti sa explici in fel si chip ca ea tot pe-a ei o s-o tina una si buna.Tot ce poti face e sa-i spui ca tu nu o suporti pe Hannah si ca nu te intereseaza nimic legat de ea.Si eu imi ies din minti cand merg in oras si vad prin magazine perne, ceasuri, inele, stickere, papusi etc. etc. cu Hannah. Dar cum a trecut moda altora va trece si moda asta cu siguranta, trebuie doar sa avem rabdare.happy

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

De unde stii tu ca e proasta?hee hee

| alexa a răspuns:

De ce sa stai tu sa te consumi petnru ea?
nmu o suporti tu, asta nu inseamna ca nu trebuie sa nu o suporte nici ea.las.o sa se imbrace cum vrea, sa faca ce vrea,
in cazul in care esti foarte suparata din aceasta cauza poti sa ii spui ca de fata cu tine sa nu mai aduca vorba de hannah montana

| DeMentaa a răspuns:

Aaaa nu stiu

| anss23 a răspuns:

Pai dc sa-i spui? te deranjeaza cu ceva ca vrea toate lucrurile cu ea?

| anonimmmmm a răspuns:

Spune-i ca Hannah Montana profita de eibig grin, ca isi face atitea lucruri cu poza ei doar pentru a ne stoarce pe toti de bani, daca era asa de buna de ce nu dadea la fani lucruri cu poza ei pe gratis, daca tot este asa de bogata, da din contra tot ies lucruri noi la vinzare cu ea, si in sute de mii de exemplare doar ca sai saraceasca pe parinti si sa se imbogateasca ea.big grin(mai intrebat, ti-am raspuns, nu sunt de acord cu ceilalti, ii intrebi ceva si iti raspuns altceva, daca nu sunt de acord cu intrebarea ta sa nu-i dea raspuns si e de ajuns, decit sa scrie doar porcarii nefolositoarebig grinbig grinuhhh ma doare mina de atita scrisbig grin

| lololololol explică:

Ma enerveaza ca vorbeste mereu de ea.

| lololololol explică:

Cum dracul mi se editeaza intrebarile? pusesem 3 puncte la sfarsitul propozitiei!

| tudy_5862 a răspuns:

1. De unde ştii că e proastă? I-ai dat test de inteligenţă şi a reieşit faptul că are iq mic?
2. De ce te framântă pe tine dacă ea vrea toate lucrurile din lume cu ea? Le cumpără din banii tăi?

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

De unde sti tu a e posata? mie imi place, daca tie nu iti place nu inseamna ca alutia nu trebuie sa ii placa.si eu am multe cu miley, desi am 13 ani

| yami_2526 a răspuns:

Ai dreptate... dar pana la urma fiecare cu gustul lui...si presupun ca fata e mica in jur de 10-13 ani.las-o in pace sa se simta bine si cand incepe sa te sacaie sa ii spui ca te enerveaza si ca tie nu-ti place d-soara si gata

| glitt3r a răspuns:

Pai ii arati poze cu Miley Cyrus goala. Cand are bot de pitzipoanca. Tine mereu

| glitt3r a răspuns:

| glitt3r a răspuns:

| glitt3r a răspuns:

| glitt3r a răspuns:

| Ploaia a răspuns:

II dai link la intrebarea ta pe TPU.

| Madutza_9991 a răspuns:

Si mie imi place Hannah Montana si am o colega care o uraste si o face in toate felurile, dar nu ii spun sa inceteze pentru.ca este parerea ei personala(parere stupida, dar personala).
Oricum, ea il adora pe Michael Jackson iar eu il urasc.Parerea mea contra parerii ei(chiar daca a mea e mai buna).
Sper ca sfatul meu te-a ajutat!

P. S. Poate vrei sa te uiti la niste ep.cu Hannah Montana de pe Disney.Asa vei observa de ce acelei fete ii place asa de mult Hannah.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce e proasta?batting eyelashes Ca a reusit sa castige o gramada de bani si sa aiba un succes atat de mare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa-i demonstrezi chestia asta trebuie sa ai argumente ca ai dreptate(prost/proasta=om fara judecata, lipisit de inteligenta), indeplineste ea aceste "conditii"? Atfel nu prea ai cum. Ea e acum in 'top', toata pustimea o place, n`ai cum sa-i explici ca e 'proasta', incearca sa-i explici doar ca e prea exagerat sa aiba atatea lucruri doar cu un singur star/vedeta, ce`o fi. Sa mai vrea si cu H2O, High Scool Musicallaughinglaughing.

An nou fericit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite, stiu ca ai o problema cu ea, multa lume are. Dar ea este la varsta la care viseaza.De ce vrei sa ii naruiesti visele si sa ii distrugi sperantele? De exemplu daca tie iti place o trupa sau un artist si mama ta iti interzice sa o mai asculti dintr-un motiv stupid.Cum te-ai simti?
Sper ca am fost de ajutor.La multi ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ca esti cel mai tarelaughing bv tie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi nu poti numi niciodata un artist prost, deoarece hanna montana este o celebra arstista si chiar munceste pentru a fi cine este, daca nu iti place de ea, asta nu inseamna ca trebuie sa nu-i placa nici prietenei tale de eabig grinbig grin. Gusturile sunt diferite, si trebuie sa accepti astawinking.

Întrebări similare