| nanalicious a întrebat:

Cum sa imi conving parinti sa imi ia un catel?

Răspuns Câştigător
| UnCopilÎnMiniatură a răspuns:

Bună!

Încerci să te rogi mai mult, să le arăţi că eşti responsabilă pentru a avea un căţeluş love struck. Du'te o zi sau două pe la o bunică sau nişte rude care au un căţel şi să ai câteva ore grijă de el ^.^, să le araţi că meriţi un căţel kiss love struck ^.^.

Când mi-a dat o prietenă primul meu căţel [aşa îl consideram laughing] am stat cu el un pic în casă până au venit părinţii love struck. După aceea mama m'a întrebat ce e cu el laughing şi săraca de mine nu ştiam ce să'i zic laughing. Şi am stat cu el în bloc şi afară până m'au lăsat să'l iau laughing. Sugerez că atunci aveam doar 6-7 ani laughing).

Succes! Sper să ţi'l cumpere kiss love struck.

8 răspunsuri:
| Sperman a răspuns:

Ii droghezi.

| LNK a răspuns:

Faci ca mine : ii pui in fata faptului implinit. Dar nu iti recomand.

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Euuuu am zapacit-o pe mama cu :Imi iei?[si ziceam asta mereu.pana la urma mi la luattt love struck]

| barbiedoll_2931 a răspuns:

Arata-le ca esti responsabila

| b33a a răspuns:

Elena eu nu cred ca e o idee deloc buna eu am facut acest lucru si nu a mers. Parintilor nu le plac aceste surprize. Mai bine batei non stop la cap.

| b33a a răspuns:

Depinde si de catelul pe care il vrei! Sa nu fie un catel scump sa nu consume prea mult sa fie grozav de dragut. In general au scucces catei de talie mica.Alege o rasa de catel de talie mica si dragalsi. Apoi arata-le parintilor tai si roaga-i sa ti-l faca cadou! Succes! big grin

| DonPaolo a răspuns:

Vreo 2/3 zile ii ajuti cu ce au nevoie, le spui diverse despre caini asa mai pe ocolisuri si cand crezi tu ca e momentul spui:

-Mama, ce ai zice sa imi cumperi un catel.

| BROKENCYDE_6758 a răspuns:

Incearca sa le arati ca esti responsabila arata-le ca meriti un catel eu asa i-am convins pe ai mei

Întrebări similare