Bună!
Încerci să te rogi mai mult, să le arăţi că eşti responsabilă pentru a avea un căţeluş . Du'te o zi sau două pe la o bunică sau nişte rude care au un căţel şi să ai câteva ore grijă de el ^.^, să le araţi că meriţi un căţel ^.^.
Când mi-a dat o prietenă primul meu căţel [aşa îl consideram ] am stat cu el un pic în casă până au venit părinţii . După aceea mama m'a întrebat ce e cu el şi săraca de mine nu ştiam ce să'i zic . Şi am stat cu el în bloc şi afară până m'au lăsat să'l iau . Sugerez că atunci aveam doar 6-7 ani ).
Succes! Sper să ţi'l cumpere .
Euuuu am zapacit-o pe mama cu :Imi iei?[si ziceam asta mereu.pana la urma mi la luattt ]
Elena eu nu cred ca e o idee deloc buna eu am facut acest lucru si nu a mers. Parintilor nu le plac aceste surprize. Mai bine batei non stop la cap.
Depinde si de catelul pe care il vrei! Sa nu fie un catel scump sa nu consume prea mult sa fie grozav de dragut. In general au scucces catei de talie mica.Alege o rasa de catel de talie mica si dragalsi. Apoi arata-le parintilor tai si roaga-i sa ti-l faca cadou! Succes!
Vreo 2/3 zile ii ajuti cu ce au nevoie, le spui diverse despre caini asa mai pe ocolisuri si cand crezi tu ca e momentul spui:
-Mama, ce ai zice sa imi cumperi un catel.
Incearca sa le arati ca esti responsabila arata-le ca meriti un catel eu asa i-am convins pe ai mei
Yurisa întreabă: