Iti zic eu cum.Du-te la frizer si ii zici sa te tunda doar cu foarfeca, ii zici sa te ia mai mult de sus ca sa iti faci ce vrei tu in cap ( de preferabil creasta) si sa iti scurteze bretonul pana la sprancene si sa il ia intr-o parte(ce parte vrei tu )
Boy, nu freza contează, contează şi ce ai în cap, stilul de a vorbi şi de a te comporta cu o fată
Du-te la frizer si zi sa te tunda punk-liniuta sau capac la spate, iti garantez ca o sa te placa toate fetele.
Chiar asa.lasal lung, copii americani nu se tunf periuta ca noi(baietii)...si`l lasa lung si sil da intr-o parte.Cum e in reclama aia cu Leibinz sau cum se numea...
Poti sa fii si chel si cu parul' mare si sa te placa fetele, da daca nu stii sa vorbesti cu ele...nu o sa te placa nici una! Bafta!
Http://www.heyo.ro/concursuri/cele-mai-ciudate-frizuri.html alegeti tu una cred ca numarul 7 ti se potriveste :)
In primul rand, ma plac 16 fete...Eu vroiam sa zic cum sa fac sa ma placa cele care le plac si eu.Si doi stiu cum sa vorbesc cu fetele, stiu cum sa le fac sa rada...Dar mie imi trebuie neaparat o freza.Mai astept raspunsuri
PredatoR întreabă: