De unde ai aflat tu ca am 15 ani? Nu ma refeream neaparat la SAMP. Am avut servere de CS hostate pe durata a mai multor ani si am castigat destul cat sa imi cumpar propriul server si sa imi hostez singur tot ceea ce am nevoie. Desi nu prea mai ma joc si momentan nu hostez nimic, cand voi ramane fara ocupatie iti garantez ca voi reintra in afacerea asta. Daca vrei sa discutam mai multe hai sa o facem in privat, nu cred ca este cazul sa discutam si sa ocupam un spatiu care ar putea fi folosit in beneficiul lui seby. Da-mi un PM si vorbim acolo.
Eu iti propun asa, fi atent la ce iti spun:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
IESI DIN CASA SI LASA SAMP-UL!
Prietene, dupa limbajul tau de oligofren si numele tau specific unui troll "naitreaba" imi pot da seama ca ori esti mic si nu ai ce face ori esti mare si esti prost. Intrebarea mea este de unde sti tu omule ca baiatu asta nu sta p-afara? Si pana la urma care e problema ta? Daca ai sti cati bani se scot din jocuri, garantez ca nu ai mai comenta.
Ai de pla ta bah drace!
Poti sa iti iei un host gratuit pentru o anumita perioada(de probe).iar daca iti merge bine cu playerii te asigur eu ca faci si bani de host.
Ma daca esti asa de destept spune si tu cum poti sa faci un host gratis(pentru o perioada :S)
1.Hostul nu il faci!
2.Am spus mai sus^!
Stiu ma da am vrut sa vad daca chiar stie )
Ma ai spus ca poti sa iti ei un host pentru o perioada na zi cum ca si eu sunt interesat.
Am zis mai sus. Oricum daca nu ai inteles:
Cauti o firma de hosting care da host pentru probe..sa il testezi...
Si daca il populezi in timpu asta gasesti si bani(de la donatori )
Oooooooooooooooooooo acum mam prins
De unde ai aflat tu ca am 15 ani? Nu ma refeream neaparat la SAMP. Am avut servere de CS hostate pe durata a mai multor ani si am castigat destul cat sa imi cumpar propriul server si sa imi hostez singur tot ceea ce am nevoie. Desi nu prea mai ma joc si momentan nu hostez nimic, cand voi ramane fara ocupatie iti garantez ca voi reintra in afacerea asta. Daca vrei sa discutam mai multe hai sa o facem in privat, nu cred ca este cazul sa discutam si sa ocupam un spatiu care ar putea fi folosit in beneficiul lui seby. Da-mi un PM si vorbim acolo.
Nu poti sa hostezi nimic daca nu platesti. Daca totul ar fi pe gratis, firma de host ce ar castiga de pe urma asta? Gandeste-te ca, trebuie bani la curent, internet, intretinere, angajati etc, nimic nu este gratis.
anonim_4396 întreabă: