| TheTruthBeneathTheRose a întrebat:

Cum sa imi stapanesc tristetea in momente in care chiar nu vreau sa o arat si cand, cum sa o eman?

4 răspunsuri:
| Bebe09 a răspuns:

Gandeste-te la lucruri care chiar te fac fericita.Viata este asa de scurta, nu ai de ce sa fi trista!:*

| Future1234 a răspuns:

Te sfatuiesc sa te stapanestii..sa te gandesti la ceva care te face sa te simti calmhappy
Dar ca sa o emani trebuie sa mergi intr'o camera izolata.cel mai bine in baie...sa plangi si sa te speli pe fatahappyAsta fac eu. daca chiar nu poti sa te stapanesti.e ok sa pari putin sensibilarolling on the floor. oamenii o sa te creada vulnerabila..sa te ajute la greu=).

| Kitty2011 a răspuns:

Consulta un psiholog, daca vrei.Eu atat pot sa iti spun :Nu pune la suflet tot ce ti se spune.

| whatevernvm a răspuns:

Sa te gandesti ca se poate si mai rau, ca orice intamplare neplacuta aduce una placuta si ca trebuie sa pari fericita, macar de dragul persoanelor pe care le iubesti si care merita sa te vada zambind.

Eu cand sunt foarte trista, ma culc. Cand ma trezesc imi mai trece, chiar daca tot la asta ma gandesc, si incerc sa nu par trista, sa par sigura pe mine.

Zambeste!