Salut, Andreea!
Deci, dupa ce te-ai logat pe Facebook, in dreapta, sus, ai 4 optiuni: "Acasa", "Profil", "Cauta prieteni" si "Contul meu".
Tu trebuie sa alegi "Contul meu".
Dai click pe aceasta optiune si ai sa vezi ca iti apare imaginea care o ai si numele tau langa...sub aceasta.Iti apar iar 5 optiuni.alegi a 2 a optiune si anume " Setarile contului".Dai click pe ea.
Ti se deschide apoi o fereastra cu Setarile contului in partea stanga sus.Ai iar 6 optiuni.din care o alegi pe a 2 a... optiunea "Securitate".dai din nou click pe aceasta.si iti apare "Security Settings".
nu te intereseaza ce scrie acolo...ci jos de tot sub datele acelea ai sa vezi ca scrie "Dezactivate your account".dai click acolo pe "Dezactivate your account" si iti va aparea o alta fereastra cu butonul " Confirm"... apesi acel buton si asta e tot.
Sper ca te-am ajutat!
Iti doresc o zi buna!
Intri in cont si apoi dai pe acest link http://dan-blog.ro/cum-imi-sterg-contul-de-pe-facebook.html
acolo vei gasi alt link care iti va dezactiva contul 14 zile adica nu vei mai fi gasita iar daca nu intri in cont in zilele alea ti se va sterge
Buna Andreea,
Sa o luam cu inceputul.te duci prima data pe pagina pricipala a profilului tau, apoi te duci sus in partea dreapta sus unde ai 4 optiuni..."Acasa" "Profil" "Cauta prieteni" "Contul meu".pe noi ne intereseaza ultima optiune adica "Contul meu".dai click stanga pe aceasta optiune si ai sa vezi ca iti apare imaginea care o ai si numele tau langa...sub aceasta.iti apr iar 5 optiuni.alegi a 2 a optiune si anume." Setarile contului".dai un click stanga pe ea.bun
ti se deschide apoi o fereastra cu Setarile contului.in partea stanga sus.ai iar 6 optiuni.din care o alegi pe a 2 a... optiunea "Securitate".dai din nou click pe aceasta.si iti apare "Security Settings".
nu te intereseaza ce scrie acolo...ci jos de tot sub datele acelea ai sa vezi ca scrie "Deactivate your account".dai click acolo pe "Deactivate your account" si iti va aparea o alta fereatra cu butonul " Confirm"... apesi acel buton si asta e tot. dupa cateva zile contul ti se va sterge iremediabil.
eu sper ca te-am putut ajuta.
Mult succes si numai bine iti doresc :*, Maryan
Intri pe facebook si dai la contul meu acolo trebuie sa alegi setarile contului vezi acolo la confidentialitate ca trebuie sa scrie si dezactiveaza contul.Si dai acolo si e gata.Astept fundita :d.
capsunica13 întreabă: