Ciao:*
Pune-le guma de mestecat in par
sau pe haine
Sau
scrii pe o foaie SUNT UN RATAT si lipesti pe spate, fara sa te vada
sau in timp ce ei dorm poti sa le desenezi pe ochi niste ochelari, cu marker
Sa le facii unghiile de la picioare si de la maini cu lac rosu
sa pui dimineata muzica la maxim, sa ii trezesti
sa le furi hainele
Sper sa iti foloseasca
Distractzie placuta;*
Noi in tabara trecuta am pus pe usa baietilor un afis pe care am scris : "DND. CAMERA ZANELOR MIRONOSITE", le-am luat hainele de la dus , le-am decorat camera ca hartie igienica, etc. Nu mai tin minte...
-lipeste-le degetele si palmele cu lipici(foarte bun)
-spargeti pungi noaptea tarziu sa se scoale si va prefaceti ca dormiti cand vin
-pune o punga in care e apa si ingeat-o si pune-o oriunde(perina, pat etc.)
1ui pe scanul unui baiat lapte pe scaun(cand e plecat) si daca ai la indemana un corn sau o unealta din asta:o perie, un bat, mai stu eu...si il lasi in balta cu lapte de pe scaun.Lumea o sa zica ca s-a masturbat cu batu'(sau orica altceva)pana a ejaculat enoooooorm!.
2:Iei o sticla de Nestea de piersici si ii pui sare inauntru. II dai unui coleg de baut...si daca nu sesizeaza nimic ii zici dupa ce a baut ca iai pus pipi in sticla
3:Iei o rezerva de stilou cu cerneala rosie si o pui in buzunarul de la pantaloni unei fete.Cand se va aseza, lumea va zice ca i-a venit ciclul.
4ui niste piuneze pe scaunul unui tocilar, valeeeu.
5aca mergi la mare, iei o gramajoara de alge, o pisezi ca sa fie ca o pasta si o inlocuiesti cu pasta de dinti dimineata.
6:Iei o pungulita mica mica si o umbli cu apa cu colorant galben, o pui in pantalonii unui baiat si spui ca a facut pe el.
7:Trimiti un mail unui fricos ca daca nu va iesi afara in putzulika goala, va muri la noapte, ca va veni un sexzila si o sa-l dezvirgineze la noapte.
Mai stu o multime! Daca mai vrei lasa-mi un mesaj.Plzz fundita! Va fi prima mea fundita daca mi-o dai.
Scz de moticonurile alea puse aiurea
uite cum trebuia sa fie:
1-pui
2-pui
3-daca
papa... pupicutzi multzii!