| SoniaaaMihaelaa a întrebat:

Cum sa instalez windows 7? Imi puteti da niste sfaturi despre crearea partitiilor? Va multumesc! Funda

7 răspunsuri:
| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Bagi cd-ul
stergi partitia unde ai windowsul(cred ca C:\)
creezi o noua partitie si instalezi acolo noul windows
in rest e usor

| AndreiGabi a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=2y69_IUbxCo
Partitiile raman cele de pana atunci. Daca doresti le poti modifica dupa instalare. Add andreigabi55 si iti dau acolo detaliile.

neluL
| neluL a răspuns:

Un tutorial de instalare uite aici http://www.tutorialepc.ro/cum-se-instaleaza-windows-7.html

| Anacond3 a răspuns:

Cand ajungi la pasul in care trebuie sa formezi partitiile, sterge toate partitiile (delete) iar dupa aceea creezi cate partitii vrei distribuindu-le spatiu dupa bunul plac la fiecare. Selectezi partitia unde vrei sa instalezi windowsul si dai next happy

| AndreiGabi a răspuns:

Mda,MINIM 35 gb(depinde de posibilitatile oferite de hard); eu folosesc de cand a aparut windowsul 7, "piratat", fara sa stric pc-ul; driverele, spre deosebire de xp, majoritatea le are (exceptand de obicei placa video); este foarte simplu de instalat si cu un minim de cunostinte de limba engleza se descurca oricine;"configurarea" o face fiecare, la nevoie.Nu mai speria lumea laughing. Asa plateam si eu la inceput persoane ca tine, ce ma speriau cu "treaba dificila" pana mi-am facut curaj si am incercat.Acum iau si bani pe acest serviciuhee hee.

Răspuns utilizator avertizat