Eu cand ma gandesc ca e posibil sa iau un 3/4 imi vine pofta de invatat instantaneu
Nici mie nu imi prea place sa invat, dar ma gandesc ca -mi va fi de ajutor pe viitor.
Am trecut si eu prin asta. dar m-am trezit la realitate anul asta ca sunt a 8 a si acum la sfarsitul generalei imi trebuie note cat mai mari:d...
Mie mi-a luat ceva pana cand mi am "obisnuit" creierul sa invete.
Primele incercari nu prea au mers, pur si simplu nu puteam sa invat ma lua lenea
Am mai incercat si asa in 2 saptamani m-am obisnuit cu ideea sa invat.
Invatam asa cu gandul ca altfel nu o sa am note mari si o sa ajung la cel mai prost liceu))
Si nu uita invata cu cap, logic altfel degeaba inveti!
Daca vrei, inveti si ai sa ai de castigat.
Daca nu, problema ta, ai sa ai note mici.
deci gandeste-te la asta ca inveti pentru tine, pentru viitorul tau, nu pentru al nostru.
inchide calculatorul, televizorul si pune mana pe carte.
Spor la invatat!
Alvin Tofler spunea: "Analfabetul de mâine nu va fi cel care nu ştie să citească, ci cel care nu a învăţat cum să înveţe". Drept urmare, trebuie ca prima dată să învăţăm cum trebuie să învăţăm. Deci, daca te intereseaza mai mult, am strans un material de 30 pag. despre memorie, invatare, bioritm, pe care ti-l pot oferi daca imi dai un ID...aici este prea mult sa-l expun. Nu stiu cum se procedeaza, poti lasa un mesaj?
Da un sarci pe goagăl "tehnici de invatare rapida" pun pariu ca gasesti ceva interesant