Iesi afara, cauti o masina...de preferat ceva camion si incepi sa te dai cu capul pana iti trec nervii!
Vezi sa nu te scpai pe tine, nervosule. Daca tu esti in poza de la avatar, imi inchipui ce nervi ai.
Pai fa alt ceva.de ex joaca un joc...iti recomand www.metin2.ro ...devi dependent:))). bafta daca joci metin2 sigur nu`ti mai sta gandu decat la joc.:>///
Eu cand sunt nervoasa arunc cu oua pe un frigider vechi (cand sunt la tara)fac mustati si alte chestii la pozele din reviste am o tastatura veche si apas pe ea pana ma linistesc mai tine vreo 3 luni) sau am un ghiveci in care a pamant il ud in fiecare zi si imi bag mainile in iel.Astea le fac cand sunt singura.Cand sunt cu parintii iau o revista veche si fac un fel de confeti si le arunc pe unde apuc.Astea le faceam pe la 5 ani.acum sunt mai potolita si cateodata iau baloane si desenez... si le sparg pe balcon sa se sperie careva
Eu iti zic sa nu joki metin2 deoarece atunci cand o sa-ti esueze ceva o sa fi nervos... Fa ca mine da cu pumnu in ceva si atunci ma simt mult mai bine sau dai intr-o perina descarca-ti toti nervi pe ceva anume de exemplu ceva de plus un ursulet ceva
Si eu sunt cam nervoasa. Dar ca sa ma calmez pur si simplu devin indiferenta. Uit de toate. E f bine sa te plimbi prin parc sau de la geam sa admiri natura. Sau iesi numai tu cu cel mai bun prieten undeva. La mine functioneaza :d.
Si eu sunt foarte nervoasa, dar in unele situatii ma starui sa fiu optimista, spunindu-mi in sine ca dupa rau mereu vine si bine ...incerc sa rasuflu adinc, dupa care ma gindesc la un moment placut din viata mea. Ma ajuta mereu... incearca si tu sper sa te ajute si pe tine.
Cel mai bine ar fi sa inveti sa te stapanesti sa nu te mai enervezi din ori ce sau poate ai ceva ce te linisteste fumezi o tigara te plimbi asculti muzica sunt mai multe moduri.Fa mai multe lucruri cand esti nervos poate vei gasi unul sa te calmezi mai repede.
anonim_4396 întreabă: