Vrei o aventura? Viziteaza bucataria. Sunt sigura ca va fi ceva nou pentru tine.
Nu, nu vafi, mai gagauta.
Buna, sunt o multime de lucruri interesannte de facut in vacanta: poti sa vizitezi tari, sa mergi la mare sau la munte, desi ai spus ca vrei ceva in genul unei aventuri, poti sa mergi in parcurile de distractii, in tarile straine sunt diferite. poti sa mergi in tabere cu activitati interesante: paintball, tras cu arcul, tiroliana, jocuri in echipa si multe altele. iti doresc o vacanta distractiva!
Pai fa ceva ce nu ai mai facut pana acum...Si pe mine m-a apucat "pofta de aventura". Acum cateva zile ploua.Asa ca am iesit cu o prietena afara cu rolele si margeam cu viteza pe strada, si derapam, am cazut in cateva balti, apoi ne-am dat pe topogane ude...Fa si tu asa ceva.Dar adauga si desenul la asta.Ce zici de Graffiti? Sau desen in nisip sau body-painting.
Pai Du-te undeva la mare si picteaza pe plaja si deseneaza un apus de doare sau la bunici la tara daca ai:X e frumos desenezi tot ce vezi trasnit:*
1.Poti sa stai acasa si sa iesi in fiecare zi cu prietenii prin oras, la un suc, o inghetata sau altceva.
2. Poti merge la mare si sa te distrezi.
3. Poti merge la bunici.
4. Poti face o calatorie cu avionul sau cu trenul.
Sunt multe posibilitati...
Pisicaeuropeana400 întreabă: