| Timee೩ a întrebat:

Cum sa ma imbrac azi? love struck funda

Răspuns Câştigător
| Strocker a răspuns:

thinking sa ma gandesc.Niste pantaloni scurti albastru spre mov inchis si un tricou cu miky mouse sau pantaloni scurti negrii cu un maieu sau tricou cu linii albastre sau albe. Daca e mai frig afara as zice niste blugi de culoare mai deschisa nu albastrii, poate negrii cu un tricou cu imprimeu si o camasa in carouri.

10 răspunsuri:
| Kristtine a răspuns:

Cum îţi place ţie, cum te simţi mai lejera! Poate cu o bluză cu bretele sau fără şi cu pantaloni scurţi :d

| BogdyBogdan a răspuns:

Cu haine! (parerea mea)

| xAlexis a răspuns:

Buna!
Eu ti-as recomanda un tricou si o pereche de pantaloni 3-sferturi

| Klepto a răspuns:

Ai toate hainele din lume? Daca-ti spun sa te incalti cu Jimmy Choo, sa tragi o rochie Vera Wang pe tine si sa niste accesorii Lia Sophia?
Poti sa faci si tu ceva singura? sau n-ai destula imaginatie nici macar pentru a te imbraca?

| darkglass a răspuns:

O rochita si sandale, doua codite impletite sau nu...si o posetuta

| KONSTANTIN a răspuns:

In costumul lui evawinkinglaughing

| EuNuTu a răspuns:

Nu te imbraca. Vin imediat.

| RougeEttiquete a răspuns:

Voi nu v-ati dat seama ca ne testeaza sa vedem cate raspunsuri rautacioase dam? Imbraca-te cum vrei draga mea.noi nu stim ce haine ai tu.happy

| mamarutza12 a răspuns:

Adica iMbrac...

| cнσcσ a răspuns:

Eu zic sa iti iei niste jeansi mai stramti si cu un tricou mulat cu bretele si jos sa fie cu elastic din ala care sta strams, sau nu neaparat jeansi iegari trei sfert si niste sandale

Ia-ti o fusta de blugi si un tricou mai scurt daca ai si pe dedesubt un maieu simplu alb, si niste slapi intre degete.

Ia-ti un maieu roz sau depinde ce culori ai cu pantaloni scurti de blugi si slapi intre degete.

Întrebări similare