Eu zic să le laşi în pace.Nu le mai băga în seamă.Nu te răzbuna pe ele. Dacă atât le duce mintea, nu trebuie să te cobori la nivelul lor.Vezi-ţi de treaba ta.Pur şi simplu ignoră-le scumpa. Ştii vorba aia, răzbunarea e arma prostului.Le poţi spune aşa: Te iei de viaţa mea? Înseamnă că nu ai viaţă.
Bună.
Lasă violența fizică și verbală, învață să te respecți și nu îți mai face astfel de prietenii.
Pa, pa.
Stiu ca suna complicat. dar oamenilor prosti ca astia nu ai ce le face. singurul remediu este sa te duci la politie, faci o plangere, si o sa le dea la fiecare in parte o restrictie de apropriere gen "n-ai voie sa te aproprii la mai mult de 50 de metri de x".
Daca nu vrei asa... spor la alergat prin parc.
Fi atenta u nu esti baiat ca sa te bati
Dar poti chema un baiat in ajutor, sunt sigur ca ai si u un prieten sau cel putin un amic mai apropiat care sa te ajute. Pune-l sa ii bate pe aia micii (in cel mai rau caz sa le rupoa mana sau cateva degete) si dupa pune-l msa vb cu alea dou si sa le dea cate o flegma intre ochi ( glumeam cu flegma)
Copiilor cumpara de la farmacie ciocalox(le da la stomac diaree pentru cacanarii ca ei, este o SPLENDOARE) apoi cumpara niste suc prajituri si pune ciocalaxu dar sa nu exagerezi cand pui ciocolaxu in suc du-te prietenoasa la ei si zile hai sa bem mancam ceva :X:X eu nu va port ciuda.
Cea mai buna solutie si merge de fiecare data ..BATAIEEEx( ...trebuie sa stie cine e sefu' acolo ...la mine in scoala ceilalti mai mici ne stiu de frica nici nu au curaj sa zica "Salut"
Prerea mea e ca ar trebui sa le ignori. Suna ciudat stiu dar la mine a functionat. Prefa-te ca nu le cunosti si poate o sa te ignore de la un moment dat. BAFTA.
Deci stiu ce simti mi s-a intamplat fa-te intai prietena cu ele de aia o prietena falsa si dupa incearca sa iti dai aere de superioritate si incerci cu binisoru sa se comentezi in fata sa se critici da sa nu isi dee seama. De exp esti sarcastica adica vorbesti cu ele pe un ton sarcastic. Cu fitiasele de genu trebuie luate ca niste prieteni adica te faci prietena cu ele daca NU merge faci alt cumva.
NU le bagi in seamna faci ca nu le vezi si ca le auzi nu zici nimic stai cu prietena ta sau cu prieteni buni si nu le zici nimic.
Indiferenta doare cel mai tare.
Mereu cei mici trebuie sa fie mai enerveantii asa ca nu ii bagi in seamna si sa vezi ca nu mai au nimic de zis tine minte tu te-ai ''intoxicat'' de atata barfa despre tine dar omul nebarfit e un om ratat.
Si daca iti zic ceva fa-te ca nu le auzi sau nici nu le vezi.
Si sa vezi ca te vor lasa in pace.
Dar ai grija nu le comenta si nu le zii nimic si stai cu prieteni care nu te scuipa sau nu stiu ce ai zis ca faceau alea...
Stai in banca ta. si o sa fie mai bine.
Sper ca te-am putut ajuta.
Barfa!
Da-le-o bataie buna. Se iau de tine pentru ca ele vad ca esti mai "calm". Acum nu trebuie sa le bati, dar ia-le de gat, baga-le la perete, impunate, fa ceva. Sunt doar niste fete, ce poate sa-ti faca. Dupa daca vine cineva sa te bata, vezi tu pe cine chemi sa te apere. Daca nu ai pe cine sa chemi, atunci e rau, si ar cam trebui sa induri.
Parerea mea este k nu trebuia sa le bagi in seama. Sincer pe mine nu m ar fi intersat de ce ma barfesc pentru ca lumea din ziua de azi numa asta stie sa faca : sa barfeasca. Da-le numa pace k o sa se sature la un moment dat daca nu le mai bagi in seama sau daca nu merge asa doar bataia mai ramane.