Poi noi degeaba iti spunem:stai linistit in pat, asculta o muzica care sa t calmeze, bea un ceai cand u deja ai incercat
trebuie sa t cuntrolezi singur, incearca sa gandesti pozitiv, nu lasa gandurile rele sa t rupa de realitate
gandeste pozitiv sh vezi mai mult partea buna a lucrurilor
cheama un prieten apropiat in care sa ai incredere deplina sh vorbeste cu el...iti poate da sfaturi sh va incerca sa t ajute
parinti. daca ai o relatie buna cu ei... poti vb cu ei
multa bafta
O solutie ar fi sa iti rezolvi problemele care te preocupa. Sa le infrunti. Si apoi te vei relaxa!
Is vreo 5 sau 6 in total, Dracula a ajuns pana si in spatiu, a devenit extraterestru...:
Eu decat 2 am vazut :(. Aici vad ca sunt cam 27 http://www.draculas.info/movies/movies_collection :))
Ai timp sa le vezi si pe celelante 25, cred ca daca stai traz vreo 100 de ore, apuci sa le vezi pe toate pana la sfarsit : asta daca nu mai apar intr-e timp si altele...
Bea un pahar de lapte cald, indulcit cu o lingurita de miere! Sau fa Dragoste! Sigur te va remonta! Success! (in ultima instanta, incepi si numeri oi, stele, elefantei, etc...) Somn usor...
Fiecare are tratamentul lui, asa ca iti spun ceea ce fac eu, ma duc la undeva pe la tara sau la munte, stau vreo cateva zile, fara tehnologie, adica telefon, televizor si prefer la cort, poate te ajuta pescuitul dar dupa aceia dai drumul inapoi in apa la pesti. Inceraca sa mergi in locuri unde nu ai fost.
"Eu nu ma mai plimb nici prin parc, fac naveta magazin acasa, magazin acasa..."
lasand gluma deoparte nu ne-ai spus de la ce esti stresat trebuie a fie o cauza, daca reusesti sa identifici cauza sau combinatia (cumulul) de cauze si sa le reduci sigur vei scapa si de stres
Am primit un comment pe myspace... Scria "Basketul e sportul care ma scapa de probleme". Pe mine miscarea ma ajuta sa ma relaxez... Imi consum toata energia jucand basket, fugind, mergand pe role, etc... dupa care faci un dus... si te simti ca nou... Poti incerca si tu.
@ draculaq- vezi ca te striga hemetiile, trombocitele si leucocitele captive in trupurile victimelor proaspete din parc, fugi sa le eliberezi
Ia o lingurita de miere si fa-ti o cana de ceai de salvie, pe care sa-l bei cu inghitituri mici cat poti de cald.am incercat si eu si e super.Salvia are un gust f placut, seamana cu menta si are efect calmant, printre altele.
@PsihoSex: nu-mi place laptele.
@endofstory: parintii, bacul, scoala, fetele...
@monnyk: daca as avea cu cine, da
O sa incerc cateva sfaturi. Multumesc.
Elimina cauza stresului. Daca doar inlaturi simptomele, iar a doua zi o iei de la capat, intri in stres cronic si iti poti da intregul organism si intreaga viata psihica peste cap. Mergi la radacina si rezolva cauza, nu doar simptomele.
Eu ii dau dreptate lui andreea, incearca sa gandesti cat mai pozitiv, ca de exemplu ca tu esti Seful si esti cel mai bun dintre toti, gandeste ca aialalti is niste amarati ca o sa functioneze, ai incredere.
Si in al doilea rand vorbeste cu un prieten apropiat, sau un membru al familiei, si descarcate lui tot ce ai pe suflet si dupa aia cerei niste sfaturi. O sa functioneze
anisoara1609 întreabă: