HeI! Si eu am WESTIE :X:X e catelusa si o cheama Daisy.
Poti sa le dai niste argumente.:
1. Daca esti singura la parinti poti sa le zici ca "daca mi-ati lua un catelus as avea o companie"
2. Apoi ar trebui sa zici "o sa imi asum tot ce trebuie pentru catelus, o sa-l scot la plimbare de cate ori trebuie, o sa-i fac baita, o sa-i dau de mancare,o sa ma joc cu el, o sa am grija de el cand este bolnav, sa-l pieten, sa-i cumpar deparazitant extern pentru caini... etc "
3." O sa il iubesc mereu :X "
4. Spune-le parintilor ca aceasta rasa este foarte credincioasa fata de stanii ei loiali, receptiva, jucausa cu copii(foarte!), desteapta, pretentioasa la mancare dar invata si foarte repede
5.Un catel aduce bucurie in casa ...de ex. cand mama vine obosita de la servici... Daisy face 2 ture de apartament apoi se aseaza pe pat si doarme sau se uita la tv sau se joaca cu cineva
Problema este ca daca chiar iti doresti un caine trebuie sa il iubesti tot timpul! Trebuie sa-l educi de mic sa nu faca pozne sau alte prostioare si nu trebuie sa il abandonezi sau sa-l dai alcuiva deoarece te-ai plictisit de dus afara sau alte chestii.pentru ca ii frangi inima catelului .
Odata ce vrei un animalut trebuie sa te ocupi de el si trebuie sa ai loc unde sa il tii! Sper ca te-am ajutat si ca vei primi un catelus WESTIE TERIER WHITE!
Zi, ca un caine are numai afecte pozitiva pentru toata familia si arata siteul asta: http://westie.webgarden.ro/menu/puii-cu-noi-proprietari
Pai, poti sa-i ajuti cu treburile in casa. Dar daca te superi pe ei sa nu le spui ca de aia ai facut treburile ca o sa spuna ca esti lingusitor(are) si n-o sa-ti mai ia acel westie